Recuperarea mandibulei.

05-07-2016
MaximIon
Nu este medic/terapeut
MaximIon
Dupa cum am spus si intr-un alt topic al meu, am suferit un accident in care mi-a intrat un obiect ascutit prin gat si a ajuns in cavitatea bucala, afectand toata dantura cu tot cu gingii si fracturand mandibula in mai multe sectiunii, practic, dintii cu tot cu gingie erau in toate directiile. Operatia de reconstruire a mandibulei + a danturii a durat 3 ore jumate si a fost un mare succes dearece "sunt ca nou", dupa operatie am avut cateva saptamani gingiile inconjurate cu un fel de aparat de sarmulite si mandibula prinsa in placute cateva luni. Sa revin la intrebare, au trecut 2 ani de la intamplare si as dori sa va intreb, eu vreau sa ma apuc de kick-boxing, sunt apt pentru acest sport? Exista riscul ca mandibula sa se fractureze din nou sau a trecut destul timp si osul este stabil ?
2 comentarii
0
05-07-2016, ora 16:48
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
La aceasta intrebare punctuala va poate raspunde, evident, chirurgul care v-a operat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
05-07-2016, ora 23:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu cred ca o cautati cu lumanarea si ca ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual.
Normal ca acea zona care a fost fracturata a ramas cu o sensibilitatea si o faceti praf daca mai lasati sa i se aplice unele lovituri.

Se vede ca nu ati suferit in viata de o boala care sa produca durere pe termen lung.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: