Recuperare fractura fara deplasare platou tibial
Buna ziua,
Cu doar cateva zile inainte de a pleca in voiaj, in urma unui meci de basket am simtit ceva neinregula cand am facut o pivotare pe piciorul stang. A fost o durere de scurta durata, ulterior am continuat activitatea sportiva fara alte dureri.
Am apucat sa merg totusi la un consult ortopedic si sa fac un RMN, care spune in felul in urmator:
Fractura fara deplasare platou tibial postero-extern.
Fractura oseocondrala condil femural extern.
Leziune subcapsulara, radiala, corn posterior menisc intern.
Fara modificari la nivelul cartilajului articular.
Avand in vedere ca sunt plecat pe mare cu imposibilitatea interpretarii rmn ului rog frumos cadrele medicale sa imi dea un sfat cu privire la recuperarea/protejarea piciorului. Momentan nu simt durere de nici un fel la nivelul genunchiului, doar un mic discomfort in anumite pozitii.
Va multumesc anticipat!
Cu stima si respect,
Catalin
Cu doar cateva zile inainte de a pleca in voiaj, in urma unui meci de basket am simtit ceva neinregula cand am facut o pivotare pe piciorul stang. A fost o durere de scurta durata, ulterior am continuat activitatea sportiva fara alte dureri.
Am apucat sa merg totusi la un consult ortopedic si sa fac un RMN, care spune in felul in urmator:
Fractura fara deplasare platou tibial postero-extern.
Fractura oseocondrala condil femural extern.
Leziune subcapsulara, radiala, corn posterior menisc intern.
Fara modificari la nivelul cartilajului articular.
Avand in vedere ca sunt plecat pe mare cu imposibilitatea interpretarii rmn ului rog frumos cadrele medicale sa imi dea un sfat cu privire la recuperarea/protejarea piciorului. Momentan nu simt durere de nici un fel la nivelul genunchiului, doar un mic discomfort in anumite pozitii.
Va multumesc anticipat!
Cu stima si respect,
Catalin
1 comentarii
Buna ziua! Daca va rog cineva sa imi raspunda si mie la acest mesaj. Pe parcursul zilelor simt o oarecare retinere, imi desfasor activitatea cu atentie sporita.
Va multumesc!
Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1interpretare rmn genunchi drept
- 5entorsa genunchi, rmn genunchi... rezultate
- 5RMN genunchi
- 4Urgenta artroscopica ?! RMN genunchi traumatism ruptura LIA + leziuni menisc intern
- 5Interpretare RMN genunchi
- 7Traumatism genunchi; am facut fizioterapie, gimnastica medicala si simt inca dureri
- 4interpretare rmn
- 4Interpretare RMN genunchi
- 0RMN genunchi
- 1RMN genunchi stang
- 1ortopedie-traumatologie
- 2RMN genunchi drept
- 7Interpretare RMN genunchi
- 1Rezultat RMN genunchi
- 2Interpretare RMN genunchi copil 10 ani
- 12Condropatie condiala mediala grad lV
- 2Ruptura LIA si leziune de menisc
- 1Interpretare RMN genunchi