recuperare dupa operatie
buna ziua, am si eu o intrebare, akum 4 luni mama mea a fost operata la sold pt o proteza, operatia a decurs bine, dar avem o nelamurire, nu stim kum sa se intoarca pe burta si pe soldul operat, multumesc mult
4 comentarii
buna ziua, am si eu o intrebare mama mea a fost operata anul tecut la sold, are o proteza totala cu un suport de os.Acum acuza dureri la nivelul locului unde se fac injectii in fund, as vrea sa stiu daka acel implant se poate rupe sau deplasa.Mentoinez k a urcat si coborat scarile de cateva ori stand la etajul 10, deoarece nu ne merge liftul, va multumesc mult
daca apar dureri in zona operata, mai ales daca se asocieaza cu instabilitate trebuie sa va duceti la un consult ortopedic si radiografie de control.
nu o doare operatia eu nu stiu unde este pus acel suport de os, o doare doar partea din spate si nu mai poate sa mai mearga
orice durere aparuta dupa o protetizare de sold, care era urmata de o recuperare normala si pacienta a fost fara dureri in aceasta perioada, este suspecta. poate avea multe origini, de la cele mai banale pana la cele mai neplacute. un medic ortoped trebuie sa-l examineze sa studieze radiografiile de control si sa decida daca durerea provine de la proteza (fractura, dislocare etc) sau are alte origine (hernie de disc, infectie etc)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3evolutie postoperatorie
- 9Dupa operatie scoatere splina
- 18Dureri dupa operatie pe coloana
- 6dupa operatia de apendicita
- 29Refacere operatie fistula perianala
- 9meniscectomie corn anterior menisc median
- 298Recuperare postoperatorie ruptura tendon achilian
- 20recuperare fizica dupa histerectomie totala
- 17Dupa operatia de tumoare klatskin
- 3Recuperare postoperatorie a nervilor bratului sting
- 0Recuperare dupa operatie de hernie de disc lombara.
- 2Dureri postoperatorii
- 0Complicatii cezariana
- 12Dupa tiroidectomie totala
- 7Depresie postoperatorie cu insomnie!
- 4Orl - am fost operata acum 5 zile de sinuzita si deviatie de sept
- 1ÃŽngrijire postoperatorie
Mai multe informații despre: Recuperarea postoperatorie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: