Recomandari teste intolerante alimentare - sensiblitate non-celiaca la gluten
Salutare!
Imi poate recomanda cineva teste intolerante alimentare mai precis pt sensiblitate non-celiaca la gluten?
Vad tot felul de sisteme/metode de tipul:
- Transilvania Healing Centre,
- sau de la nutritionist Raluc Schachter un sistem din SUA Analiza gastro-intestinala GI EcologiX,
- sau ImuPRO Screen recomandat de Ruxandra Canarache, medic rezident diabet și boli de nutriție.
Si sunt cam confuza, sunt destul de costisitoare. dar mi-ar placea sa am si niste analize clare.
Puteti face va rog recomandari?
Nici topicul asta nu prea stiu unde sa il pun pe forum. L-am deschis pe zona de Tulburari psihice pt ca am avut si episodul psihotic.
Dar daca se considera ca se poate muta in alta sectiune, sunt de acord.
Multumesc anticipat!
Imi poate recomanda cineva teste intolerante alimentare mai precis pt sensiblitate non-celiaca la gluten?
Vad tot felul de sisteme/metode de tipul:
- Transilvania Healing Centre,
- sau de la nutritionist Raluc Schachter un sistem din SUA Analiza gastro-intestinala GI EcologiX,
- sau ImuPRO Screen recomandat de Ruxandra Canarache, medic rezident diabet și boli de nutriție.
Si sunt cam confuza, sunt destul de costisitoare. dar mi-ar placea sa am si niste analize clare.
Puteti face va rog recomandari?
Nici topicul asta nu prea stiu unde sa il pun pe forum. L-am deschis pe zona de Tulburari psihice pt ca am avut si episodul psihotic.
Dar daca se considera ca se poate muta in alta sectiune, sunt de acord.
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Intolerante lactoza, histamina, gluten
- 1Rezultate Intolerante (Gluten, Lactoza)
- 0Enzimele digestive si intolerantele alimentare
- 0Sensiblitate non-celiaca la gluten psoriazis tiroidita osteoartrita psihoza depresie
- 1Intoleranță la gluten?
Mai multe informații despre: intolerantele alimentare intoleranta non-celiaca la gluten
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: