recomandare medici

29-03-2007
andranicolle
Nu este medic/terapeut
andranicolle
v-as ruga sa-mi spuneti in situatia aparitiei unei sarcini ma pot adresa oricarui medic ginecolog sau ar trebui sa merg la un medic dintr-un spital. daca merg la o clinica privata, medicul care ma ia in evidenta va fi si medicul cu care voi naste? am auzit de mai multe ori ca sunt situatii in care medicii care ingrijesc femeia insarcinata pe durata sarcinii nu intra in sala pentru a o ajuta si la nastere. este normal sa se intample astfel?
2 comentarii
0
29-03-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
buna andra! cand alegi medicul ginecolog trebuie sa fii foarte atenta si sa ai "recomandari" bune de la prietene. Nu este normal sa te supravegheze un medic si sa nasti cu altul, pentru ca cel care te preia la sala de nasteri practic nu stie nimic despre evolutia sarcinii. De obicei medicii de la cabinetul privat sunt sunati de catre gavidele lor cand incepe travaliul si medicul are o maternitate spre care indruma gravida, urmand sa se intalneasca in sala de nasteri.
0
05-04-2007, ora 00:00
dora3crazy
Nu este medic/terapeut
dora3crazy
buna, andra, eu te indrum catre un medic care dupa ce te va ingriji pe perioada sarcinii, te asigur ca te va insoti si in sala de nasteri.pe mine m-a ajutat sa aduc pe lume o fetita superba asta in conditiile in care in luna 6-a de sarcina am fost operata de apendicita.dr se numeste pelin indiana, cabinetul se afla in sect 6, aleea tirgul neamt nr 1 bloc D sacra C, etaj 1, apartament 23, programare poti face la tel 4139145
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul