Recomandare lubrifiant

30-03-2019
Anonymous26
Nu este medic/terapeut
Anonymous26
Bună seara,

Eu și soția mea încercăm de câteva luni să avem un copil și până acum nu am avut noroc. Din cauza stresului și a programului foarte încărcat avem destul de rar chef să facem dragoste. E drept că ne mai apucă uneori pe amândoi înfierbântarea, dar de obicei preferăm să ne satisfacem reciproc oral sau manual. Lucrurile funcționează foarte bine pentru noi în acest fel și dacă nu ne-am dori atât de mult să avem un bebeluș, nu ne-am face probleme despre acest comportament. Totuși, simțim nevoia să fim părinți și tocmai de aceea ar fi un mare ajutor pentru noi să trecem mai rapid prin stadiul de preludiu și să ajungem mai repede la treabă.

Ne-am gândit că există poate o problemă de compatibilitate sexuală între noi, că poate ar trebui să încercăm și alte jocuri perverse care să ne incite mai mult la contactul sexual propriu-zis. Am descoperit că uleiul de bebeluși (nu știu dacă am voie să scriu marca, oricum se știe care este - cel renumit) ne place foarte mult și ne atrage ca după un scurt masaj să trecem la sex. Ulterior am citit undeva că ar putea avea proprietăți de spermicid și ne-am făcut tot felul de probleme. Am trecut la uleiul de măsline și nici despre acesta nu suntem siguri.

Până când vom ajunge la o clinică de planificare familială, mi-aș dori o recomandare sau un sfat referitor la un lubrifiant 100% sigur pentru concepție.

Vă mulțumesc anticipat!
1 comentarii
0
30-03-2019, ora 15:39
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
ulei de cocos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici