ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

lubrifiere excesiva

13-04-2010
sanda5
Nu este medic/terapeut
sanda5
cum as putea remedia lubrifierea excesiva in timpul contactului sexual?.care sant cauzele care o produc.
o alta problema :desi sunt casatorita de 11 ani, cu o viata sexuala destul de activa(cu acelasi partener), nu am avut niciodata orgasm, desi am incercat destule pozitii sau preludii lungi.care pot fi cauzele.
multumesc anticipat pt raspuns
2 comentarii
0
13-04-2010, ora 21:51
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Orgasmul este o chestie care depinde mai mult de creier decat de vagin. Femeile cu complexe sau cu traume sunt in general cele care sufera de astfel de probleme. Rareori sunt cauze organice. Un tratament constitutional la un medic homeopat cu experienta va poate ajuta la aceasta problema. Incercati !
Lubrifierea excesiva este o problema mai degraba ogranica care de asemenea este vindecabila in homeopatie.
0
13-04-2010, ora 22:00
sanda5
Nu este medic/terapeut
sanda5
multumesc pt raspuns.ati putea sa imi recdomandati anumite produse sau remedii.?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici