lubrifiere excesiva
cum as putea remedia lubrifierea excesiva in timpul contactului sexual?.care sant cauzele care o produc.
o alta problema :desi sunt casatorita de 11 ani, cu o viata sexuala destul de activa(cu acelasi partener), nu am avut niciodata orgasm, desi am incercat destule pozitii sau preludii lungi.care pot fi cauzele.
multumesc anticipat pt raspuns
o alta problema :desi sunt casatorita de 11 ani, cu o viata sexuala destul de activa(cu acelasi partener), nu am avut niciodata orgasm, desi am incercat destule pozitii sau preludii lungi.care pot fi cauzele.
multumesc anticipat pt raspuns
2 comentarii
Orgasmul este o chestie care depinde mai mult de creier decat de vagin. Femeile cu complexe sau cu traume sunt in general cele care sufera de astfel de probleme. Rareori sunt cauze organice. Un tratament constitutional la un medic homeopat cu experienta va poate ajuta la aceasta problema. Incercati !
Lubrifierea excesiva este o problema mai degraba ogranica care de asemenea este vindecabila in homeopatie.
Lubrifierea excesiva este o problema mai degraba ogranica care de asemenea este vindecabila in homeopatie.
multumesc pt raspuns.ati putea sa imi recdomandati anumite produse sau remedii.?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1lubrifiere insuficienta de la ac
- 2Lubrifiere excesiva.
- 5Problema penis, lipsa lubrifierii
- 2Prea uda
- 0Lubrifiant si Fertilitate
- 1Recomandare lubrifiant
Mai multe informații despre: lubrifierea