Rau de avion???
Buna ziua,
Urmeaza sa fac un zbor cu avionul pana in Dublin, vreo 4 ore. Eu toata viata mea am avut si am in continuare nenorocitul asta de rau de miscare care nu mai trece, desi am 32 ani. Imi este rau pe orice mijloc de transport, masina (doar cand conduc nu imi este), autocar, etc. Doar in tren nu imi este rau. Intrebarea mea este daca imi poate zice cineva care are rau de miscare pronuntat, cum am eu, daca a calatorit cu avionul si daca i s-a facut rau? Imi este mai frica de raul de miscare pe avion decat frica de avion in sine, aia as depasi-o.
Multumesc anticipat.
Urmeaza sa fac un zbor cu avionul pana in Dublin, vreo 4 ore. Eu toata viata mea am avut si am in continuare nenorocitul asta de rau de miscare care nu mai trece, desi am 32 ani. Imi este rau pe orice mijloc de transport, masina (doar cand conduc nu imi este), autocar, etc. Doar in tren nu imi este rau. Intrebarea mea este daca imi poate zice cineva care are rau de miscare pronuntat, cum am eu, daca a calatorit cu avionul si daca i s-a facut rau? Imi este mai frica de raul de miscare pe avion decat frica de avion in sine, aia as depasi-o.
Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10rau de masina la copil de 2 ani
- 4Ghimbirul, folosit împotriva răului de mişcare
- 6De mic am acel "rau" de masina... cum ati scapat?
- 2Tulburari de miscare
- 3Rau extrem de miscare AJUTOR
- 0antiemetice
- 0Ameteala
- 2Rau de miscare
- 0Raul de miscare
- 0Emetostop si Emocalm
- 1Rau de masina
- 0Emetostop
Mai multe informații despre: Raul de miscare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: