radiografie pumn
am un baiat de 5ani si 7 luni.am facut o radiografie de pumn si rezultatul este de 4 ani si 6 luni.ce as putea face in continuare?doctorul la care am fost nu nea spus nimic, doar sa revenim la control peste 3 luni.va multumesc
3 comentarii
Buna seara.
Va sfatuiesc sa va adresati unui medic endocrinolog.
Va sfatuiesc sa va adresati unui medic endocrinolog.
Buna seara!
Rezultatul radiografiei inseamna ca varsta cronologica nu este concordanta cu varsta osoasa. In absenta altor semne de ingrijorare, acest lucru poate sa nu insemne nimic (doar faptul ca baietelul va mai creste cu siguranta). Exista cu siguranta un motiv pentru care v-a fost indicata radiografia si tocmai de aceea va sfatuiesc si eu sa va sfatuiti cu un endocrinolog pediatru, preferabil dintr-un centru universitar.
Rezultatul radiografiei inseamna ca varsta cronologica nu este concordanta cu varsta osoasa. In absenta altor semne de ingrijorare, acest lucru poate sa nu insemne nimic (doar faptul ca baietelul va mai creste cu siguranta). Exista cu siguranta un motiv pentru care v-a fost indicata radiografia si tocmai de aceea va sfatuiesc si eu sa va sfatuiti cu un endocrinolog pediatru, preferabil dintr-un centru universitar.
doamna doctor burza.va multumesc pt raspuns si va rog frumos sa-mi recomanda-ti un doctor endocrinolog pediatru din cluj, deoarece suntem din jud. cluj.va multumesc fr mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1cancer de la o radiografie?
- 8rezultat radiografie
- 2Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat
- 2radiografiile panoramice
- 2radiografie dentara in timpul sarcinii
- 4tomograf si radiografie in prima luna de sarcina
- 3radiografie sarcina
- 2Radiografia inainte de sarcina
- 2Diagnostic radiografie genunchi f+p
- 16Radiografie pulmonara si sarcina
- 4Pata neagra la radiografie
- 1Interpretare radiografie
- 12 radiografii in decurs de 2 luni - prea mult?
- 1Cate radiografii pot face in aceeasi zi ?
- 2Interpretare rezultat radiologic pt fractura încheieturii mâinii stângi
- 15 radiografii intr-o zi
- 1Radiografie plamanii
Mai multe informații despre: radiografia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: