raceli repetate
salutari:) de vreo 3-4 luni mi-am inceput viata sexuala, si am racit de 4 ori, prima raceala am tratat-o timp de 3 zile cu ciprofloxacina, a 2-a deoarece a fost la scurt timp dupa prima(nici o luna) am tratat-o cu urinal timp de 4 zile, dupa o luna iarasi am racit, cam pe 13-14 noiembrie am racit ultima oara si am urmat un tratament de 5 zile cu ciprofloxacina, insa acum iarasi am racit. Am incercat pe tot posibilul sa am grija sa nu merg desculta, sa ma imbrac bine, sa nu ma asez pe nimic rece dar degeaba, aveti vreo idee cum as putea sa scap de aceste raceli/ infectii urinare sau ce or mai fi? posibil sa ma insel si sa nu fie raceli ci infectii urinare, simtomele cu care ma intalnesc mereu sunt: merg din 5 in 5 minute la toaleta desi dupa un anumit timp nu mai am nici un lichid de eliminat si sint doar cateva picaturi de urina, usturi
la urinare si dupa, dureri vaginale.
la urinare si dupa, dureri vaginale.
3 comentarii
pana consulti un medic, iti recomand sa incerci si un tratament cu Cystinol akut. pastilele sunt pe baza de plante, respectiv un extract uscat de frunze de Strugurii ursului.
le gasesti in farmacii si se iau de 3 ori pe zi, cate 2 pastile.
le gasesti in farmacii si se iau de 3 ori pe zi, cate 2 pastile.
Iti recomand o cura de 2 saptamani cu capsule din plante medicinale Biosept, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, si ceai Diurosept, 3-4 cani pe zi. Au efect antibiotic si antiinflamator eficient, fara efectele adverse ale medicamentelor de sinteza. La nevoie poti repeta cura.
Buna ziua.Si eu am infectii urinare repetate.Am incercat tot felul de tratamente cu antibiotice insa infectia reapare.Am incercat cineva D-Mannose si Asparagus de la SW?Am auzit ca sunt bune insa cateva pareri in plus nu strica.Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10despre leucemie
- 5haloperidol, coaxil
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 3Influenteaza nurofenul efectul anticonceptionalelor?
- 3medicamente pentru raceala in alaptare
- 6Ce analize sunt necesare ?- Imunitate scazuta
- 8Arsura in gat si gura
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 4ceva in gat.
- 42Nas infundat, raceali dese si cornete nazale marite
- 11BRONCHO-VAXOM????
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 1raceala si tuse
- 6coji cu sange in nas
- 2am racit din cauza aerului conditionat de la masina
- 3in urma unei raceli mai puternice mi-a aparut ca o umflatura in interiorul narii
- 2Remedii raceala rapide
- 1racit de mult timp.
- 1Răceala nedorita
- 5Nici nu stiu care este de vina...
Mai multe informații despre: Raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: