raceli repetate
salutari:) de vreo 3-4 luni mi-am inceput viata sexuala, si am racit de 4 ori, prima raceala am tratat-o timp de 3 zile cu ciprofloxacina, a 2-a deoarece a fost la scurt timp dupa prima(nici o luna) am tratat-o cu urinal timp de 4 zile, dupa o luna iarasi am racit, cam pe 13-14 noiembrie am racit ultima oara si am urmat un tratament de 5 zile cu ciprofloxacina, insa acum iarasi am racit. Am incercat pe tot posibilul sa am grija sa nu merg desculta, sa ma imbrac bine, sa nu ma asez pe nimic rece dar degeaba, aveti vreo idee cum as putea sa scap de aceste raceli/ infectii urinare sau ce or mai fi? posibil sa ma insel si sa nu fie raceli ci infectii urinare, simtomele cu care ma intalnesc mereu sunt: merg din 5 in 5 minute la toaleta desi dupa un anumit timp nu mai am nici un lichid de eliminat si sint doar cateva picaturi de urina, usturi
la urinare si dupa, dureri vaginale.
la urinare si dupa, dureri vaginale.
3 comentarii
pana consulti un medic, iti recomand sa incerci si un tratament cu Cystinol akut. pastilele sunt pe baza de plante, respectiv un extract uscat de frunze de Strugurii ursului.
le gasesti in farmacii si se iau de 3 ori pe zi, cate 2 pastile.
le gasesti in farmacii si se iau de 3 ori pe zi, cate 2 pastile.
Iti recomand o cura de 2 saptamani cu capsule din plante medicinale Biosept, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, si ceai Diurosept, 3-4 cani pe zi. Au efect antibiotic si antiinflamator eficient, fara efectele adverse ale medicamentelor de sinteza. La nevoie poti repeta cura.
Buna ziua.Si eu am infectii urinare repetate.Am incercat tot felul de tratamente cu antibiotice insa infectia reapare.Am incercat cineva D-Mannose si Asparagus de la SW?Am auzit ca sunt bune insa cateva pareri in plus nu strica.Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ii curge nasul si e racit tot timpul
- 7la 10 ani am fost diagnosticata cu glanda hipotiroida...hipotiroidism
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 6Raceala dupa 3 zile cu bronho vaxom ?
- 3durere de ureche
- 8alergie.prednison?
- 1Raceala persistenta (de 3 saptamani)
- 7Durere in gat indelungata
- 6De cateva zile am o raceala ciudata in sensul ca imi curge nasul si am senzatia de urechi infundate
- 2efectul racelii asupra ovarelor
- 0Posibila raceala?
- 16Stare se sufocare la inspiratie
- 1Raceala foarte puternica - augumentin este bun si cate zile sa iau?
- 1infectii
- 2Remedii raceala rapide
- 1Prevenirea racelilor si aftelor in cursul chimioterapiei si radioterapiei
- 1racit de mult timp.
- 1sarcina sau raceala?
- 1Raceala persistenta de 2 saptamani cu complicatii
Mai multe informații despre: Raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: