Puroi la masea care se misca

Sora mea are 8 ani, s-a lovit si a facut un puroi. A facut mai intai radiografie. Apoi i-a scos nervul si a ramas cu o gaurica pe care o astupa cand mananca. Maseaua este gata sa cada, se misca foarte rau si marti mai este chemata la stomatolog. Maseaua noua inca nu a dat sa creasca. De ce nu are voie sa scoata maseaua care se misca?
1 comentarii

Buna ziua,
Avand in vedere varsta ei nu se recomanda a se scoate maselele sau dintii inainte de momentul eruptiei dintilor definitivi pentru ca ar putea sa apara multiple alte probleme. Puteti citi mai multe in articolul pe care l-am scris de curand si am trecut acolo si perioada in care erup dintii definitivi precum si cateva motive pentru care sa tinem dintii de lapte ai copilului cat mai mult in cavitatea bucala.
Avand in vedere varsta ei nu se recomanda a se scoate maselele sau dintii inainte de momentul eruptiei dintilor definitivi pentru ca ar putea sa apara multiple alte probleme. Puteti citi mai multe in articolul pe care l-am scris de curand si am trecut acolo si perioada in care erup dintii definitivi precum si cateva motive pentru care sa tinem dintii de lapte ai copilului cat mai mult in cavitatea bucala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dinti cariati la copil 4 ani
- 1celule stem din dinti temporari
- 4puroi la masea de lapte
- 4dinti de lapte la 22 ani
- 4extractii dentare la copii
- 2Implant dentar
- 2Incisiv sus dreapta (11) fisurat in mai multe locuri - pulpa tine partea frontala
- 2Am nevoie de un sfat.
- 2Masele de lapte cariate
Mai multe informații despre: Cariile dintilor temporari dintii temporari
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: