Pupile dilatate si sensibilitate mare la soare
Buna ziua,
Ieri am facut un control oftalmologic si mi s-au pus de 2 ori picaturi in ochi. Fara nici o explicatie chiar daca am cerut una. Am iesit de acolo nu mai vedeam nimic, mi s-a spus ca pana seara imi trece. Azi cand am iesit afara la soare surpriza, abia pot rezista la soare si am pupilele foarte dilatate.
Port ochelari de vedere, dar niciodata nu am avut probleme la soare sau pupilele asa dilatate.
E ceva grav ? Doctorul l-a care am facut controlul vine din Bucuresti, eu sunt din ramnnicu valcea, Popescu Laurentiu se numeste.
Daca se poata sa-mi raspund un medic.
Va multumesc.
Ieri am facut un control oftalmologic si mi s-au pus de 2 ori picaturi in ochi. Fara nici o explicatie chiar daca am cerut una. Am iesit de acolo nu mai vedeam nimic, mi s-a spus ca pana seara imi trece. Azi cand am iesit afara la soare surpriza, abia pot rezista la soare si am pupilele foarte dilatate.
Port ochelari de vedere, dar niciodata nu am avut probleme la soare sau pupilele asa dilatate.
E ceva grav ? Doctorul l-a care am facut controlul vine din Bucuresti, eu sunt din ramnnicu valcea, Popescu Laurentiu se numeste.
Daca se poata sa-mi raspund un medic.
Va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Nu a fost nimic grav.Unele pupile raman mai mult dilatate decit altele in functie de culoarea ochilor, varsta si starea generala a pacientului.
Nu a fost nimic grav.Unele pupile raman mai mult dilatate decit altele in functie de culoarea ochilor, varsta si starea generala a pacientului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Pete pe pupila..
- 3pupila marita
- 6punct negru pe pupila
- 4probleme cu ochii
- 3pupile inegale
- 4picaturi pt dilatarea pupilei, glaucom congenital
- 3Pupile dilatate
- 1Dilatarea si micsorarea pupilei incontinuu
Mai multe informații despre: Pupilele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: