punct negru pe pupila
am un punct negru pe pupila situata intre galndele lacrimale si iris.nu ma derajeaza la vedere.dar este instetic.ce poate sa fie? va rog frums sa-mi raspundetzi:((:((( nu mai suport:((
6 comentarii
Buna seara! Nu inteleg; pupila este orificiul diafragmei iriene si apare neagra;cred ca ar fi bine sa faci un consult oftalmologic; in urma examenului biomicrosopic, ti se va spune despre ce este vorba; numai bine
scuze de disperare am scris retina.pe tunica sclerotica(prima tunica a ochiunului.pe acea suprafatza alba).mia aparut un punct negru.te rog imi potzi spune despre ce e vorba:(((
Ar putea fi un naev conjunctival, dar cel mai bine ar fi sa faci un examen biomicroscopic la un cabinet oftalmologic;; numai bine
ms elina.am fost l oftalmolog si ma pus l un microscop...si mai zis k e ca un fel de alunitza si k sa nui fac nimic.decat in cazu in care se mareste sa am opereze.dar aj mai vrea sa te intreb ceva ce am uitat sa intreb pe oftalmolog.acea "alunitza" poate sa fie cancerigena?ms mult:*
Naevul conjunctival ( alunita)se poate comporta la fal ca un naev tegumentar(alunita la nivelul pielii); numai bine
adik nu este nimic grav?.oftalmologul la care am fost mai zis k nu ii nimic grav...si sa merg l control peste 6 luni sau dak cumva mi se mareste...si mia zis k este un"graunte de frumusetze".ms pt raspuns:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Pete pe pupila..
- 3pupila marita
- 4probleme cu ochii
- 3pupile inegale
- 4picaturi pt dilatarea pupilei, glaucom congenital
- 3Pupile dilatate
- 1Pupile dilatate si sensibilitate mare la soare
- 1Dilatarea si micsorarea pupilei incontinuu
Mai multe informații despre: Pupilele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: