pungulite cu -apa- in talpa
De vreo trei veri incoace imi apar in talpa, la cate un picior, niciodata acelasi si niciodata la amandoua, niste "pungulite cu un lichid apos care cresc, cresc si apoi se sparg. Mentionez ca imi apar numai vara, cam din momentul in care incep sa port sandale si slapi fara ciorapi.Sunt fff dureroase si uneori nici nu pot pasi din cauza lor. La dermatolog nu am fost inca fiindca mi-e teama sa nu fie ceva grav. Inca o data- lichidul din interiorul lor e apos, niciodata nu a fost puroi sau ceva de genul. Si nici basici nu sunt fiindca erup intr-un numar foarte mare.
Rog foarte mult sa mi se raspunda urgent !
Multumesc.
Rog foarte mult sa mi se raspunda urgent !
Multumesc.
2 comentarii
Eu nu reusesc sa pricep: nu ai fost la dermatolog de frica sa nu ai ceva grav?
Dar daca ar fi ceva grav ar trece de la sine ???
Dar daca ar fi ceva grav ar trece de la sine ???
Pai, in final, mi-am luat inima in dinti si am mers la doctor. Mi s-a spus ca e doar o reactie alergica la pantofii pe care ii port vara. Mi s-a recomandat sa port doar de piele si am primit un tratament local + Aerius oral-care, fie vorba intre noi, e apa de ploaie, am mai luat si in cazul unei alergii la praf care imi afecta caile respiratorii. Oricum m-am linistit afland ca nu e o ciuperca - imi era groaza numai cxand ma gandeam, de asta imi era teama sa merg la dermatolog.
Multumesc frumos de raspuns, oricum !
Multumesc frumos de raspuns, oricum !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi
- 1Întrebare caderea părului după chimioterapie