puncte de grasime in jurul ochilor

06-11-2005
punct
Nu este medic/terapeut
punct
Buna ziua!
Mi-au iesit cateva puncte de grasime in jurul ochilor si nu gasesc nici o solutie pt inlaturarea lor.
Am auzit de interventia cu laser, dar imi este foarte frica deoarece zona din jurul ochilor este foarte sensibila.
Exista tratamente medicale pt. inlaturarea punctelor de grasime?
Va multumesc...
5 comentarii
0
27-11-2005, ora 00:00
Dr.Anca Zbranca
Nu este medic/terapeut
Dr.Anca Zbranca
Exista tratamente microchirurgicale dar sunt facute de dermatologii cu experienta in dermatologie cosmetica si chirurgicala. De obicei acesti dermatologi au si laser chirurgical sau YPL.
Nu stiu in ce zona locuiti ca sa va sfatuiesc unde sa apelati.

Cu consideratie, professor doctor Anca Zbranca
0
01-12-2005, ora 00:00
punct
Nu este medic/terapeut
punct
Buna ziua,
Locuiesc in Timisoara.
Interventia cu laser presupune un anume risc?, (ma refer la faptul ca mi-ar putea ramane semne sau pur si simplu mi-ar putea fi afectata vederea...).
D-voastra ce ma sfatuiti?
Va multumesc pentru raspuns.
0
31-05-2006, ora 00:00
dianagheatau
Nu este medic/terapeut
dianagheatau
o prietena se confrunta si ea ce aceste puncte inestetice.a fost la doctor si i s-a recomandat sa ia ulei de somon deoarece contine omega 3, care regleaza nivelul colesterolului din corp.30 capsule aprox 200mii.cauta pe google si afl amai multe. multa bafta!
diana
0
28-02-2007, ora 00:00
alina_23cv
Nu este medic/terapeut
alina_23cv
eu avut aceeasi problema si am rezolvat-o cu metode aflate d p la mama, matusi etc.:D..adik am folosit fiole d algocalmin pt a aplica o masca zilnic.dupa o perioada punctele au iesit la suprafata si starngandu-le putin ieseau.acum tu faci cum vrei dar eu nu m-am gandit la metoda laserului si am folosit ceva mai putin costisitor si cu efect! bafta iti spun pt ca stiu cat sunt d enervante!
0
15-12-2008, ora 10:23
lorena36
Nu este medic/terapeut
lorena36
Buna ziua,
Eu am apelat la Clinica Brol din Timisoara si mi-au spus chiar ca nu este garantat efectul laser-ului si mai ales ca o sa imi ramana mici cicatrici in jurul ochiilor greu vindecabile (pana la 3 saptamani). Mi-au aratat chiar un pacient la care se facuse o asemenea interventie si nu parea deloc incurajator rezultatul si mai apoi nu exista nici garantia ca ele nu mai reapar.
As vrea daca se poate un raspuns de la d-ra Alina, care a folosit fiole de algocalmin. Care este metoda de aplicare a acestor masti in jurul ochiilor?! Trebuie pur si simplu sa pun masca cu algacalmin sau...?!
Multumesc mult pentru ajutor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: