Pulsatii la cap
Am o problema de cateva luni, imi pulseaza in zona tamplei si mai sus, pe partea stanga cred ca o vena. E ciudata senzatia cate-odata imi si amorteste zona de la atata zbatere. Aceste pulsatii la mai am si prin alte zone ale corpului si eu cred ca problema e oarecum generalizata si nu ar fi doar ceva local la cap. Cred ca sunt niste impulsuri nervoase care se transmit aiurea prin corp. RMN inca nu am facut, dar merg la un neurolog sa intreb. Am fost stresat mult timp cu diverse probleme dar acum sunt mai linistit totusi problema nu s-a rezolvat si parca e din ce in ce mai neplacut. Intrebarea e de ce apar si ce as putea sa fac? sa fie o lipsa de magneziu?
2 comentarii
Buna ziua, aceeasi problema o are si tatal meu de 2 zile si se cauzeaza de la un stres mai mare, imi fac multe griji ca nu stiu ce ar putea fi. te rog mult de tot sa imi spui si mie daca tu ai fost la un control si ce ti s-a zis, sau daca ai rezolvat problema. mi-ai putea lasa un mesaj -. te rog mult de tot, ca imi fac foarte multe griji din cauza asta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete