Pui de caine care nu mananca
Buna dimineata/ziua tuturor.
De 1 saptamana am achizitionat un pui de caine shi tzu in varsta de 2 luni. Propietara mi a dat boabe pt el pt 1 saptamana (Royal Canin)...problema e ca eu mai am o groaza de boabe pt ca, puiul de caine nu mananca.
Nu stiu ce sa ma mai fac...
Am incercat sa i dau orez cu morcov si cu carnita de pui (doar carne, nu si oase)..am incercat sa i cumpar de la pedigree dentasticks...si multe altele
El asa in schimb e vioi, se joaca, roade... dar nu mananca...iar de ieri abia daca mai bea apa.
Azi dimineata am auzit cum ii chiortoia stomacul...va rog ajutor..locuiesc in UK iar aici totul este pe baza de programare...abia miercuri 23 decembrie are programare la doctor pt primul vaccin si deparazitare..
Orice sfat este bine venit... va multumesc
De 1 saptamana am achizitionat un pui de caine shi tzu in varsta de 2 luni. Propietara mi a dat boabe pt el pt 1 saptamana (Royal Canin)...problema e ca eu mai am o groaza de boabe pt ca, puiul de caine nu mananca.
Nu stiu ce sa ma mai fac...
Am incercat sa i dau orez cu morcov si cu carnita de pui (doar carne, nu si oase)..am incercat sa i cumpar de la pedigree dentasticks...si multe altele
El asa in schimb e vioi, se joaca, roade... dar nu mananca...iar de ieri abia daca mai bea apa.
Azi dimineata am auzit cum ii chiortoia stomacul...va rog ajutor..locuiesc in UK iar aici totul este pe baza de programare...abia miercuri 23 decembrie are programare la doctor pt primul vaccin si deparazitare..
Orice sfat este bine venit... va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Administrare Kesium 500mg
- 2Mușcătura de caine
- 0Husky probleme cu picioarele din spate
- 0Interpretare analize de sange bichon
- 0Pneumonie bulldog francez
- 1Boli transmise de la caine la om
- 0Lipoame/ erupții cutanate cu ulcerații rottweiler
- 0Umflatura coate ciobanesc german
- 3Ce paraziti sunt si care este remediul?
- 0Parvoviroza la pui de golden