Boli transmise de la caine la om
Buna ziua, ma numesc Andreea si avem un labrador de 5 luni pe care il iubim ca pe propriul nostru copil.
Problema este ca eu sunt o persoana extrem de ipohondra si tot timpul mi-a fost frica de boli.
Am auzit de tot felul de cazuri in care prin ingerarea oulor de paraziti de pa blana, fecale sau saliva cainelui oamenii au dezvoltat tot felul de probleme la ficat plaman si creier, probleme precum chistul hidatic, paraziti etc.
Care este incidenta acestor intamplari, ar trebui sa imi fac griji? eu pup cainele si tot timpul sunt in brate cu el.. Este deparazitat intern si extern dar tot imi este extrem de frica ca voi lua o boala grava de la el. Sunt rare aceste boli se pot dezvolta chiar si daca cainele este deparazitat? Multumesc..
Problema este ca eu sunt o persoana extrem de ipohondra si tot timpul mi-a fost frica de boli.
Am auzit de tot felul de cazuri in care prin ingerarea oulor de paraziti de pa blana, fecale sau saliva cainelui oamenii au dezvoltat tot felul de probleme la ficat plaman si creier, probleme precum chistul hidatic, paraziti etc.
Care este incidenta acestor intamplari, ar trebui sa imi fac griji? eu pup cainele si tot timpul sunt in brate cu el.. Este deparazitat intern si extern dar tot imi este extrem de frica ca voi lua o boala grava de la el. Sunt rare aceste boli se pot dezvolta chiar si daca cainele este deparazitat? Multumesc..
1 comentarii
Orice anilmal dezvolta boli, .nu mai ai pe cine pupa ? Întra pe net și vezi cu ce te poți infecta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Scabia catel se ia la om?
- 23Se ia raia de la pisica la om? Rog raspuns urgent!
- 7Demodexul de la pisica se poate lua la om? Rog raspuns.
- 14Zgarietura de catelus - biceps si palma
- 2panica
- 4Klebsiella se poate transmite de la pisica?
- 1Ajuta un animăluț de companie pentru noi?
- 1Rabie în cazul în care m-a lins un câine?
Mai multe informații despre: Bolile transmise de animalele de companie animalele de companie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: