Pubertate întârziată la 21 de ani; un răspuns m-ar salva
Buna ziua! O sa incerc sa rezum totul doar la lucrurile mai importante și aș fi foarte recunoscător dacă cineva m-ar ajuta cu un răspuns constructiv.Am 21 de ani și de la 7 ani am făcut tratament cu STH(nanism hipofizar), eutirox(insuficienta tiroidiana).Cam pe la 1⁴ ani am inceput tratamentul cu testosteron (pubertate intarziata) și am trecut și printr-o operatie(fimoza).până la 18 ani am făcut acest tratament cu modificările necesare cu mici pauze.Am întrerupt legătură cu medicul printr-o greșeală de înțelegere și până la momentul de față nu am mai fost la medic(ambii medici la care am fost erau doamne doctor și fiecare consult mă distrugea psihic).Nu am nici par axilar nici pe barba. Penisul și testiculele sunt foarte puțin dezvoltate(precum ale unui băiat de 10 ani).Sunt frustrat groaznic din cauza asta.Sunt și la o facultate de medicina și evident, trăiesc cu gândul că ceilalți mă privesc prin prisma problemelor mele. Din cauza asta evit socializarea, nu mă pot duce la medic pentru că mi-e rusine, nu pot vorbi cu nimeni despre asta și la momentul de fata sunt un introvertit că la carte. Un răspuns va rog ?!!
4 comentarii
Chiar nu știu ce să fac.Trebuie sa fac ceva in sensul asta dar nu știu cum.Ma puteți ajuta?
Imi pare rau pentru situatia prin care treci. Cred ca ar fi de folos sa discuti despre ea cu un psihosexolog si nu aici pe forum.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Va mulțumesc mult pentru răspuns. O să trebuiască să-mi programez un consult vara asta.Scriu pe acest forum pentru ca anonimatul mă ajută enorm. Orientativ, exista vreo șansă să pot ajunge precum ceilalți baieți(într-o oarecare măsură) cu un tratament in acest sens, data fiind vârsta mea?
Cred ca poti ajunge sa ai o relatie de cuplu fericita, sa te bucuri de viata si sa socializezi cu incredere
Dr Rares Ignat
Dr Rares Ignat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pubertate intarziata
- 4nu cresc in inaltime
- 1Penis nedezvoltat
- 2Penis nedezvoltat, pubertate intarziata
Mai multe informații despre: Pubertatea intarziata la baieti Pubertatea incompleta la baieti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: