ptoza palpebrala
buna.am un baietel de un an si 4 luni si este diagnosticat cu ptoza palpebrala din nastere am fost acu un an cand avea 4 luni si a zis sa revenim dupa un an k nu e asa grava e de grad mediu, am fost azi si baietelul nu a stat la control nu a putut sa il verifice domnul doctor.noi suntem hotarati ptr operatie dar nu stim cum sa facem daca nu sta la control.dati.mi un sfat va rog
Bună.! Am varsta de 20 ani.M-am născut cu ptoza papebral ochiul stâng , varsta de 4 și 8ani am fost operată prin tăierea ploapei estetic nu arată bine
La 18 ani am auzit de operația cu fir de silicon, am fost la medic plastician și a zis ca el nu a auzit de așa operatie.!
Dacă sa operat cineva de ptoza papebrala congenitala cu fir de silicon în România aștept rezultatele și experiențele după operatie pe Instagram ::Mariaiioana21.11
La 18 ani am auzit de operația cu fir de silicon, am fost la medic plastician și a zis ca el nu a auzit de așa operatie.!
Dacă sa operat cineva de ptoza papebrala congenitala cu fir de silicon în România aștept rezultatele și experiențele după operatie pe Instagram ::Mariaiioana21.11
Tratament ptoza palpebrala dupa injectare cu toxină botulinica in frunte, intre sprancene si coada ochiului.
Cat dureaza pana cand ochiul revine la normal.
Multumesc!
Cat dureaza pana cand ochiul revine la normal.
Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8chalazion repetat
- 2pleoapa umflata
- 7Mi s-a depistat un salazion la ochiul drept. In ce consta operatia si cum deruleaza?
- 3pleoape rosii fetita 4 ani
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 2pleoapa umflata la un sugar de 6 luni
- 7inflamarea pleoapei superioare a ochiului
- 5Chist pleoapa
- 10Inrosire si mancarimi la nivelul pleoapelor
- 3pleoape superioare umflate
- 83carcinom cu celule Merkel la pleoapa superioara ochi
- 4Spasme ale ploapelor
- 1pleoape inferioare maro-albastrii
- 0Scuame pe pleoapa superioara
- 1pleoape umflate