Pt domnul doctor Flueraru-Colesteatom?

22-06-2018
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
Buna ziua! De 2 zile aveam durere la urechea stanga, am mers la medicul de familie care in urma controlului, a zis ca am o micoza. Mi a dat trimitere la orl, unde mi au aspirat urechea pt ca s a confirmat micoza. Am tratament cu Augmentin pt 6 zile si cu picaturi cu econazol, cate 5 picaturi dimineata si seara, pt 10 zile. Am mai avut o micoza la cealalta ureche, in noiembrie 2017 si a decurs bine vindecarea. Problema e ca dupa aspirarea urechii, s ar fi vazut ceva, incat medicul a zis ca e suspect un colesteatom, dar sa termin intai tratamentul si apoi vedem exact ce este. Am citit despre acest diagnostic, am aflat ca se rezolva doar prin interventie chirurgicala cu anestezie totala, si.imi este f frica. Sunt sanse ca acolo in ureche sa fie altceva si sa semene cu coleasteatomul? Am auzit ca poate recidiva, chiar dupa interventie. Si vreau sa intreb daca argintul coloidal este eficient pt tratarea acestuia, in locul interventiei. Multumesc
2 comentarii
1
22-06-2018, ora 19:48
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sunt griji absolut inutile.. pentru o problema care poate nu exista
sfatul meu este sa te concentrezi pe tratamentul otitei externe..si dupa o sa vezi daca e cazul sa te agiti si sa te documentezi despre alte probleme..
luni.. marti... mergi la ORL..sa.ti aspire bine urechea, o sa mai scada inflamatia si o sa vada alt aspect a timpanului
0
22-06-2018, ora 22:10
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
Multumesc frumos pt raspuns. Din.pacate sunt in italia si pot sa ma reintorc la orl doar dupa terminarea celor 10 zile de tratament.asa cum scrie pe hartie in urma controlului. Sper sa fie totusi bine si sa nu am surprize neplacute...va tin la curent. O seara frumoasa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: