Colesteatomul
Baietel de 7 ani cu historic de infectii la urechi, diagnosticat cu Colesteatom in urechea stanga. La 2 ani a avut in amandoua urechi garnituri pentru aerisire. Datorita COVID toate programarile sau anulat dar pana in 2019 el avea doar lichid in urechi.
Programarea a fost foarte scurta si nu am inteles daca asta e diagnosticul sigur. Baiatul are timpanul stang perforat si retras. Inca nu am facut scan sau RMI suntem pe lista de asteptare pentru ca locuim in Anglia. Unde se poate trata/ opera in Romania acest chist? De pe studiile medicale am inteles ca la copii boala asta este foarte agresiva si poate reveni. Cat de adevarat este concluzia asta?
Programarea a fost foarte scurta si nu am inteles daca asta e diagnosticul sigur. Baiatul are timpanul stang perforat si retras. Inca nu am facut scan sau RMI suntem pe lista de asteptare pentru ca locuim in Anglia. Unde se poate trata/ opera in Romania acest chist? De pe studiile medicale am inteles ca la copii boala asta este foarte agresiva si poate reveni. Cat de adevarat este concluzia asta?
3 comentarii
În orice oraș universitar din România exista profesori Orl.. Care după ce o sa vadă copilul și rezultatul RMN.. O sa ofere un răspuns competent
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns.
As dori sa va intreb daca putem calatori cu copilul cu avionul in conditia lui, timpanul stang perforat si retras? Acum suntem pe picaturi antibiotic pentru 7 zile, nu are scurgeri si nici dureri.
Multumesc pentru raspuns.
As dori sa va intreb daca putem calatori cu copilul cu avionul in conditia lui, timpanul stang perforat si retras? Acum suntem pe picaturi antibiotic pentru 7 zile, nu are scurgeri si nici dureri.
da se poate zbura daca intelegeti cauza problemelor
Urechea sufer si se infunda din cauza unui nas infundat sau gat iritat. cand in rinofaringe este inflamatie se infunda trompa lui Eustache.
1 se desfunda bine nasul inainte de zbor
2. gatul NU trebuie sa fie iritat de sucuri acidulate, citrice, mancaruri acre...
.3 la decolare si aterizare copilul mesteca Gume
Urechea sufer si se infunda din cauza unui nas infundat sau gat iritat. cand in rinofaringe este inflamatie se infunda trompa lui Eustache.
1 se desfunda bine nasul inainte de zbor
2. gatul NU trebuie sa fie iritat de sucuri acidulate, citrice, mancaruri acre...
.3 la decolare si aterizare copilul mesteca Gume
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2colesteatom
- 45colesteatomul a recidivat dupa 1 luna
- 3despre colesteatom
- 2colesteatom
- 4colesteatom atticoantral stg (de operat ?...)
- 4colesteatma cu complicatii
- 1Doctor bun pentru operatie colesteatom
- 0Otomastoidita, colesteatom, granulom piogenic
- 1Colesteatom
- 1Motive de ingrijorare la aparitia durerilor post operatorii?
- 2Pt domnul doctor Flueraru-Colesteatom?
- 0Colesteatom atical
- 2Operație colesteatom
- 1Pentru dl dr. Flueraru - recidiva colesteatom
- 0Colesteatom ureche adult
Mai multe informații despre: Colesteatomul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: