Proteine in urina
Buna ziua,
Din februarie si pana in prezent imi tot iasa proteine in urina la proba proteine totale urinare pe 24 ore si vsh marit.
Sumarul de urina, urocultura, creatinina, acid uric, ureea, raportul albumina/creatinina, Proba Stansfeld-Webb si celelalte analize(hemoleucograma, proteina c reactiva, tgp, tgo, proteine totale sange etc) imi iasa in limita normala.
Eco abdominal ok.
Am fost la un nefrolog si mi a zis ca nu e nimic grav si nu mi-a recomandat niciun tratament.
Eu am in permanenta dureri lombare bilaterale si in zona pelvisului iar dimineata ma trezesc cu pleopele inflamate.
Va rog sa mi spuneti cat de grava e situatia mea si ce pot face. Mentionez ca am 30 de ani.
Multumesc
Din februarie si pana in prezent imi tot iasa proteine in urina la proba proteine totale urinare pe 24 ore si vsh marit.
Sumarul de urina, urocultura, creatinina, acid uric, ureea, raportul albumina/creatinina, Proba Stansfeld-Webb si celelalte analize(hemoleucograma, proteina c reactiva, tgp, tgo, proteine totale sange etc) imi iasa in limita normala.
Eco abdominal ok.
Am fost la un nefrolog si mi a zis ca nu e nimic grav si nu mi-a recomandat niciun tratament.
Eu am in permanenta dureri lombare bilaterale si in zona pelvisului iar dimineata ma trezesc cu pleopele inflamate.
Va rog sa mi spuneti cat de grava e situatia mea si ce pot face. Mentionez ca am 30 de ani.
Multumesc
2 comentarii
Buna ziua. Era important sa precizati care este nivelul proteinuriei/24 ore si valoarea VSH-ului. Va recomand sa faceti si ASLO, o elecroforeza a proteinelor serice si proteinele Bence-Johnes.
Fiului meu de 14 ani, dupa efectuarea unor analize de rutina, i s-au gasit proteine in urina val de 100mg/dl, proteinurie pe 24 ore 788, 8 mg/24 ore si albumina 30 mg/dl. Mentionez ca ureea si creatinina sunt normale, singura valoare modificata in hemoleucograma este cea a euzenofilelor 8, 6%. Ce analize ar trebui sa mai facem? Medicul a spus sa asteptam 6 luni, dar noi suntem ingrijorati.
Va multumesc pentru orice sugestie!
Va multumesc pentru orice sugestie!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sediment urinar
- 4Nitritii si leucocite la ex.de urina
- 3vreau un raspuns despre analize.. la sange si la urina
- 3hematii in urina?
- 2Interpretare rezultate la un sumar de urina
- 4Litiaza sau nu?
- 3rezultate la urina-biochimie
- 5interpretare analize sange si urina
- 3neaparat 4 ore fara urinare sau prima urina de dimineata pt a da urocultura?
- 1leucocite cantitativ in sumar urina rog mult ajutor
- 3Analize urina - si nu le prea inteleg
- 2Urina
- 1sumar urina
- 4analiza urina
- 4Analize de laborator
- 0Examen urina
- 0Densitate urina 1.01
- 0Urina biochimie
- 0Interpretare analize
- 1Interpretare analize - Leucocite si bacterii in urina
Mai multe informații despre: analize urina