Ce înseamnă infecția intraprostatica ?
Bună ziua. Tatăl meu în vârstă de 72 de ani a fost operat de prostată. După operație am vorbit cu doctorul și a zis că a fost o operație foarte dificila, prostată mare foarte sângeroasă și că are o infecție intraprostatica mare. Ce înseamnă infecția asta intraprostatica ? A doua zi după operație i-au repetat analizele la sânge. Făcuse de doua ori analize înainte de operație și după operație iar. Nu sunt lămurit de loc. Îmi poate explica cineva ? Va sunt recunoscător și va mulțumesc anticipat.
1 comentarii
"Ce înseamnă infecția asta intraprostatica "
Dupa cum a spus si medicul, acolo unde a fost scoasa prostata apare infectii, posibil sa o fi avut, acestea sunt f f dureroase pina se cicatrizeaza, mai ales ca pe acolo circula si urina. E mult mai complicat atunci cind ia virusuri din spital daca a fost sondat. E bine sa mergeti la un infectionist care o sa va dea de facut analize mai comlpexe.
Dupa cum a spus si medicul, acolo unde a fost scoasa prostata apare infectii, posibil sa o fi avut, acestea sunt f f dureroase pina se cicatrizeaza, mai ales ca pe acolo circula si urina. E mult mai complicat atunci cind ia virusuri din spital daca a fost sondat. E bine sa mergeti la un infectionist care o sa va dea de facut analize mai comlpexe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Analiza urocultura
- 2Durere testicule
- 1Bubita mica pe capul penisului
- 0Disfuncție erectila
- 3Arsura cronica pe canalul penisului
- 2Diabet disfunctie erectila
- 1Masturbare edem umflatura
- 5Piatra la Nivelul glandului- Penis
- 1Penis strâmb
- 124 ani. Prostatita. Calcinate numeroase. Varicocel. Acid uric. Libido 0.
Mai multe informații despre: prostatectomie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: