propunere supliment alimentar pe baza de miere de albine pentru pacientii cu cancer
![Dr. Alina Maria Bălţăţeanu](/arata_img.php?img=cont_13603.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara ! Am o noua propunere pentru un supliment alimentar pe baza de miere, antioxidant, antiinflamator, antiseptic, pentru pacientii cu cancer, mai ales copii, are gust bun, nu face rau.Il recomand copiilor si adultilor, nu si femeilor insarcinate.
Cum il preparam? Se ia 1kg de miere de albine de salcam si se adauga 25 ml tinctura de propolis( concentratie 30 g propolis%, si extract hidro-glicero-glicolic pentru copii) si urmatoarele ingrediente uscate, sub forma de pulbere: 20 g scortisoara, 20 g cuisoare, 20 g coriandru, 20 g salvie, 20 g busuioc, 20 g cimbru, 20 g rozmarin, 20 g nucsoara. Recomand 1 lingurita de 3 ori pe zi copii si 2 lingurite de 3 ori pe zi la adulti ca atare sau diluare intr-un pahar cu apa.
Astept opinii si cred in continuare ca ar fi interesant un studiu privind beneficiile suplimentelor alimentare in tratamentul cancerului. Aceasta reteta se poate asocia altor tratamente pentru cancer. Numai bine
Cum il preparam? Se ia 1kg de miere de albine de salcam si se adauga 25 ml tinctura de propolis( concentratie 30 g propolis%, si extract hidro-glicero-glicolic pentru copii) si urmatoarele ingrediente uscate, sub forma de pulbere: 20 g scortisoara, 20 g cuisoare, 20 g coriandru, 20 g salvie, 20 g busuioc, 20 g cimbru, 20 g rozmarin, 20 g nucsoara. Recomand 1 lingurita de 3 ori pe zi copii si 2 lingurite de 3 ori pe zi la adulti ca atare sau diluare intr-un pahar cu apa.
Astept opinii si cred in continuare ca ar fi interesant un studiu privind beneficiile suplimentelor alimentare in tratamentul cancerului. Aceasta reteta se poate asocia altor tratamente pentru cancer. Numai bine
1 comentarii
![Dr. Alina Maria Bălţăţeanu](/arata_img.php?img=cont_13603.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
... sa mai adaugam si oregano 20 g.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Mi-am luat un aparat de biorezonanta
- 0Apa cu lămâie /sucul de lămâie ajuta la reducerea nivelului acidului uric din organism
- 1Ganoderma lucidum
- 0Recomandare OMEGA3
- 3Terapia prin NEUITARE va poate imbunatati sanatatea
- 4Vreau sa studiez și să învăț cum sa mă autovindec
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 0A fost cineva la un astrolog medical?
- 0Short Rife Viruses Brief
- 0Cartea Puterea extraordinara a subconștientului tau schimba vieți în bine