Proctita si ileostoma
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri la doua intrebari:
1. Cum pot ameliora efectele proctitei post chimioterapie in urma unei neoplazii rectale, cu manifestarile: dureri mari rectale si in zona perineului in timpul si dupa defecatie, fara sangerare, fara alte secretii.
2. Cum se schimba calitatea vietii in caz de ileostoma ? Plec de la premise ca optand pentru ileostoma voi scapa de durerile proctitei si de dependenta de toaleta care imi limiteaza aproape 100% libertatea de miscare.
Multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri la doua intrebari:
1. Cum pot ameliora efectele proctitei post chimioterapie in urma unei neoplazii rectale, cu manifestarile: dureri mari rectale si in zona perineului in timpul si dupa defecatie, fara sangerare, fara alte secretii.
2. Cum se schimba calitatea vietii in caz de ileostoma ? Plec de la premise ca optand pentru ileostoma voi scapa de durerile proctitei si de dependenta de toaleta care imi limiteaza aproape 100% libertatea de miscare.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sangerare in momentul defecarii...
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 1dureri cand fac treaba mare.
- 6Sangerare la defecatie
- 3greutati in defecare
- 1Anomalii la defecatie, post-operatoriu - neoplasm sigmoidian
- 3durere in zona perianala
- 9Usturime la defecatie
- 1Dureri la defecatie
- 2Hemoroizi?
- 7Dureri la defecatie si hemoroizi
- 1scaun cu dureri intestinale foarte mari
- 1Tulburari de defecatie
- 2Colon iritabil
- 3Sange la stergerea anusului si eliberare a scaunului dificila sau inexistenta
- 3Arsuri anale
- 0Durere după defecare
- 1Bună ziua, am luat antibiotic 7 zile
- 2Ar putea fi cancer de colon?
Mai multe informații despre: durerea la defecatie