Probleme sau nu in sarcina

09-10-2020
Nnv
Nu este medic/terapeut
Nnv
Buna ziua! Sunt insarcinata in 8 +6 si acum o saptamana am fost la medic sa imi dea tratament pentru dureri de stomac( gaviscon si no spa la nevoie). Toate bune pana in ziua cand am luat no spa..nu stiu daca coincidenta sau nu dar seara am avut o secretie cu tenta crem, maro deschis urmata de intepaturi in burta si durere sub forma de arsura in dreptul uterului sau vezicii. Au trecut prin simplul fapt ca am stat in pat si am adormit, nu am mai avut nimic pana luni ca iar am luat no spa pentru stomac si acelasi lucru am patit seara dar inainte de secretia crem am avut una galbuie, la fel durerile au cedat prin repaos. Dar de marti am incontinuu usturime la urinare care tin si dupa urinare cateva ore, nevoie permanenta la baie, urina galbena si uneori slab cantitativ. Am mai avut si dureri de burta care apar din senin si dispar la fel se aseamana parca cu durerile de mentruatie putin sub forma de arsura si intepaturi. Am uneori si dureri de spate ale nervului sciatic, e ok sa ma simt asa. Pentru ca am vb cu medicul si mi-a zis sa fac analize la urina si nu a iesit infectie, in schimb am nisip la vezica. Luni o sa merg la ea sa vad ce zice. Dar as vrea o parere sa stiu daca sa stau linistita sau nu. Multumesc!
1 comentarii
0
04-01-2022, ora 11:15
Nnv
Nu este medic/terapeut
Nnv
Pentru ca nu am avut nici un raspuns si poate mai sunt peroane care intampina.. pot zice doar mers la medic. La mine s-a descoperit la 12 saptamani ca avusesem o sangerare ceva si am primit arefam.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: