Probleme la plamani
![stanicaradu894](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am o problema si as avea nevoie de cateva raspunsuri daca se poate... acum 3 luni am avut o viroza destul de severa.
si am avut o tuse productiva oribila. m.am inecat noaptea si tuseam non stop. am avut dureri in piept si spate am luat antibiotice. de luna asta de pe 15 pot sa spun ca m.am vindecat. dar inca tusesc. tuseam toata ziua pe urma am inceput doar pana la pranz. pe urma doar dimineata. a urmat o zi da o zi nu. pe urma 3 zile. zi cel mai mult am stat o saptamana fara sa tusesc. saptamana asta. dar tot mai se aduna acolo mucus. este foarte enervant. am tusit destul de mult dupa saptamana de pauza. este tuse productiva. vreau sa stiu ce este si daca o sa se limpezeasca. nu mai am dureri si nici nu ma mai simt bolnav.
si am avut o tuse productiva oribila. m.am inecat noaptea si tuseam non stop. am avut dureri in piept si spate am luat antibiotice. de luna asta de pe 15 pot sa spun ca m.am vindecat. dar inca tusesc. tuseam toata ziua pe urma am inceput doar pana la pranz. pe urma doar dimineata. a urmat o zi da o zi nu. pe urma 3 zile. zi cel mai mult am stat o saptamana fara sa tusesc. saptamana asta. dar tot mai se aduna acolo mucus. este foarte enervant. am tusit destul de mult dupa saptamana de pauza. este tuse productiva. vreau sa stiu ce este si daca o sa se limpezeasca. nu mai am dureri si nici nu ma mai simt bolnav.
1 comentarii
![dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu](/arata_img.php?img=cont_153222.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara !
Cred ca problema dumneavoastra ar putea fi ajutata de un tratament homeopat
(pentru prescrierea acestui tratament natural este nevoie de o consultatie speciala, efectuata de catre
un medic homeopat sau cu competenta in homeopatie).
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Cred ca problema dumneavoastra ar putea fi ajutata de un tratament homeopat
(pentru prescrierea acestui tratament natural este nevoie de o consultatie speciala, efectuata de catre
un medic homeopat sau cu competenta in homeopatie).
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8contact cu TBC pulmonar
- 3tuse excesiva productiva
- 1048melanom malign
- 10cancer pulmonar - ce trebuie facut?
- 2Probleme cu plamanii?
- 20Speranta in cancerul pulmonar!?
- 5cancer si urmari
- 3simt o scartaitura sub plamanul stang
- 13Gaura in plaman
- 4pneumonie interstitiala - tratament
- 7Dureri la plamani?