probleme erectie

Buna ziua. Am 26 de ani, sunt sportiv, am 2 m si 100 kg (masa musculara, deloc gras), nu iau nici un fel de supliment, nu beau si nu fumez, penisul meu masoara aproximativ 21 cm masurat corect si aproximativ 15 in stare flasca. Sunt singur si am cam facut abuz de masturbare... Problema mea este urmatoarea - ma pot masturba cu un chef enorm din orice pozitie, mult timp, si multe finalizari fara sa imi scada erectia deloc (cand am chef mare pot face si un numar dupa altul, pt ca imi ramane treaza)... insa anul trecut am avut un esec, la o prostituata, oralul a decurs ok, am avut o erectie de se mira si ea, si apoi mi-a murit cand o penetram de la spate... (daca as fi penetrat-o imediat din intins s-ar fi trezit din nou...insa am incercat sa mi-o trezesc singur si am ejaculat fara sa vreau). Nu imi explic, de ce ma pot masturba chiar si o zi intreaga daca vreau, din picioare sau din orice alta pozitie (din picioare si de pe scaun imi place cel mai mult) cu masturbator sau fara, avand o erectie bomba, si cand sa fac sex moare... cand misc din solduri... e frustrant, ca ma consider un barbat dotat :)) o fi de la masturbare?? aaa, mentionez ca n-am mai fost cu nici o femeie de atunci :( am iesit cu cateva, cand ma sarutam cu ele era teapana, ele observau asta si le placea, se atingeau de mine, dar nu au mers relatiile din motive care nu au legatura cu subiectul :P probleme cu testosteronul nu cred ca am pt ca sunt un barbat destul de macho (exceptand faptul ca am barba rara :)) ), mai ales ca fac 1-2 antrenamente pe zi si am alimentatie si ritm de viata echilibrate. va multumesc frumos!
5 comentarii

Un raspuns scurt este: Da, e destul de probabil sa existe o legatura intre abuzul de masturbare si problemele tale Alexxx. Nivelul excitarii mentale in cadrul masturbarii e diferit de cel obtinut in cadrul unui act sexual cu o partnera iar diferenta intre performanta la autosatisfacere si cea 'reala' nu e o raritate. Poate nu ar strica sa ai o discutie cu un psihoterapeut cu experienta in sexologie, pentru ca problemele tale sa nu se amplifice in viitorul apropiat.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata

va multumesc pt raspuns. pai atunci ma las de acest 'sport' mizerabil...am cam facut abuz... de 2-3 ori pe zi :( in medie :))))))) ma intreb oare daca o fi ceva de sanatate... impotenta sau ceva de genul...desi nu cred pt ca altfel 'singur' n-as mai fi putut...

tine mai degraba de diferenta mentala dintre actul sexual 'real' si autosatisfacere

Dupa cum a spus si colegul meu, excesul de masturbare afecteaza capacitatea de a avea un act sexual normal.
Corpul Dumneavoastra "s-a invatat" cu un anumit tip de stimulare, ideal, pe care il controlati in totalitate. Altfel stau lucrurile intr-un act sexual cu o femeie.
Ma intreb ce v-a impiedicat, atat de "macho" fiind, sa nu aveti o relatie pana acum?
Va recomand o relatie stabila, in care sa descoperiti corpul femeii si placerea de a face dragoste cu ea.
Cat despre masturbare, ati inteles deja: "mai rarut ca-i mai...sanatos"
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Corpul Dumneavoastra "s-a invatat" cu un anumit tip de stimulare, ideal, pe care il controlati in totalitate. Altfel stau lucrurile intr-un act sexual cu o femeie.
Ma intreb ce v-a impiedicat, atat de "macho" fiind, sa nu aveti o relatie pana acum?
Va recomand o relatie stabila, in care sa descoperiti corpul femeii si placerea de a face dragoste cu ea.
Cat despre masturbare, ati inteles deja: "mai rarut ca-i mai...sanatos"
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog

va multumesc, m-ati ajutat foarte mult! deci este pe fond psihic. asa ma gandeam si eu, ca am chef teribil si ejaculez si foarte mult de fiecare data... si cand nu ma masturbez 2-3 zile am chef si mai mare. ma voi lasa de acest sport jalnic! de ce nu am prietena? DE FRAIER :)) si m-am facut si rau singur ca un prost...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 57Ejaculare precoce. Cum scapam?
- 10Super problema - dispare erectia!
- 4Disfunctie Erectila Ciudata
- 5Nu functioneaza instrumentul cu alta femeie!
- 0disfunctie erectila, prezervativ rupt... Ajutor, va rog!
- 4disfunctie erectila
- 2mi se scoala greu
- 4probleme cu erectia
- 3Nu mise mai scoala asa cum trebuie
- 1Probleme cu erectia si ejaculare prematura
- 0Recomandare
- 1Probleme sexuale
- 0Sex
- 3Probleme sexuale
- 2Erectie foarte greu si nu tine mult
- 9Ce fel de impotenta prezint
- 0Disfuncție erectilă
- 3Probleme de erectie de moment sau definitiv?
- 0Disfuncție erectila
Mai multe informații despre: Disfunctia erectila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: