probleme digestive la copil de 1 an
buna ziua!
ma numesc cecilia si sunt noua pe forum
am un baietel de 2 ani cu care am probleme de la varsta de 1 an si 2 luni. am avut 5 internari in spital, de atunci a luat
in fiecare luna antibiotice, culminand cu luna aprilie cand a luat 3 cure de antibiotic consecutive. imunitatea sa e foarte scazuta, la fel si flora intestinala distrusa. acum ii miroase foarte puternic gurita, i-am facut 3 teste coproparazitologice si au iesit negative. spuneti-mi va rog daca e posibil sa fie o cauza a candidozei intestinale sau bucale.
astept sambata rezultatul unei coproculturi, iar pana atunci incerc sa aflu ceva. va multumesc
ma numesc cecilia si sunt noua pe forum
am un baietel de 2 ani cu care am probleme de la varsta de 1 an si 2 luni. am avut 5 internari in spital, de atunci a luat
in fiecare luna antibiotice, culminand cu luna aprilie cand a luat 3 cure de antibiotic consecutive. imunitatea sa e foarte scazuta, la fel si flora intestinala distrusa. acum ii miroase foarte puternic gurita, i-am facut 3 teste coproparazitologice si au iesit negative. spuneti-mi va rog daca e posibil sa fie o cauza a candidozei intestinale sau bucale.
astept sambata rezultatul unei coproculturi, iar pana atunci incerc sa aflu ceva. va multumesc
3 comentarii
Buna cecilia. Este fioarte posibil ca baietelul tau sa fi facut candidoza mai ales daca pe langa antibiotice nu i-a fost administrat si un complex de vitamina b care protejeaza tractul intestinal de candida.Un tratament exact nu as putea sa-ti dau pentru ca sincer nu stiu ce se poate da la copii pentru asta. Dar mergi la medicul lui pediatru si cu siguranta iti va da un tratament. Succes
buna raalluu. aseara ti-am scris un mesaj, dar cred ca ceva s-a intamplat, caci nu l-am vazut pe forum.voiam sa iti multumesc printre altele pentru sfat si pentru ca ti-ai facut timp sa-mi scrii.coprocultura a iesit negativa.fiecare tratament a fost insotit de protector intestinal, respectiv biotics, enterol, enterolactis. acum e la regim, primeste enterolactissi parca usor, usor, incepe sa isi revina. am observat ca gingiile sunt rosii in zona caninilor, e posibil sa fie cumva si de la dinti.iti urez o zi buna si multa sanatate tie si familiei tale!
Buna ziua !
Ma numesc Cecilia si as dori sa rog un medic sa imi spuna ce inseamna urmatoarele valori ale unor analize pentru un copil de aproximativ 3 ani :
numar leucocite 5.67
limfocit 2.66
monocit 13.4
sideremie 128.021
URINA SEDIMENT rare celule epiteliale scuamatoase -
rare leucocite
prezent mucus
Celelalte analize din pachetul de baza sunt in limite.
La medicul de familie merg abia luni. Pana atunci nu ma pot linisti.
Va rog, dati-mi o idee ce ar putea fi.Eu banuiesc o anemie puternica si o infectie urinara
Multumesc din suflet !
Ma numesc Cecilia si as dori sa rog un medic sa imi spuna ce inseamna urmatoarele valori ale unor analize pentru un copil de aproximativ 3 ani :
numar leucocite 5.67
limfocit 2.66
monocit 13.4
sideremie 128.021
URINA SEDIMENT rare celule epiteliale scuamatoase -
rare leucocite
prezent mucus
Celelalte analize din pachetul de baza sunt in limite.
La medicul de familie merg abia luni. Pana atunci nu ma pot linisti.
Va rog, dati-mi o idee ce ar putea fi.Eu banuiesc o anemie puternica si o infectie urinara
Multumesc din suflet !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri partea dreapta jos
- 3mama are tubul digestiv inflamat-regim alimentar
- 4imi este frica sa mai mananc ca ma innec cu mancare si raman fara aer
- 5Tuburari digestive - ce sa fac?
- 0Probleme sistem digestiv.
- 3Probleme digestive insuportabile
- 0Probleme digestie!
Mai multe informații despre: Sistemul digestiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: