Probleme cu urinatul

12-11-2018
Andrei Theodor
Nu este medic/terapeut
Andrei Theodor
Ma numesc Andrei si am 20 de ani.De ceva ani de zile am probleme cu urinatul, merg la baie cand simt ca mi se umple vezica dar nu pot face, simt ca pe acel canal aceea"usita" nu se deschide ca sa iasa urina, si sunt momente cand transpir si stau cate 15-20-25 de minute ca sa ma usurez, asta se intampla numai cand tin mai mult si cand beau anumite lichide gen, bere, cidru, sucuri etc, nu mai simt de mult senzatia aceea din copilarie cand imi venea sa fac trb mica si sa iasa usor si cu presiune atunci cand o faceam.Acum presiunea mea este mica, destul de rar fac normal, si parca nu imi mai pot controla muschii vezicii si ceva este in ea de nu ma lasa sa ma usurez, inca nu am fost la medic dar doresc sa ma duc cat de curand.Este foarte nasol, nu pot merge in cluburi, cand merg la petreceri incerc sa beau cat mai putin.. iar atunci cand sunt si oameni langa mine imi este si mai greu sa fac, eu nici singur nu reusesc uneori, dar si cu alti oameni.As vrea sa stiu daca e vreun semn de boala grava sau e vreo infectie ce nu am tratat-o si s-a agravat pana acm.Precizez ca din liceu am problema.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: