Probleme cu urechea!!!

130 comentarii 1 2 ..... 4 5
0
08-12-2014, ora 21:21
Diana12354
Nu este medic/terapeut
Diana12354
Buna seara, am sesizat oarecum pe la 7-8 ani ca nu aud foarte bine cu o ureche si anume cea dreapta, dar nu am luat in seama pt ca nu ma durea si mi se parea ca aud noarmal...timpul a trecut si nu am avut probleme...in sensul ca atunci cand ma intreaba cineva daca aud cu ambele urechi ma gandesc cu care nu aud..pt ca nu imi dau seama imediat... eu nu pot dormi in camera cu un ceas ca imediat il aud...dar as vrea sa stiu daca e ceva grav..daca asa m-am nascut sau e vreo boala de ceva ani? exista vreun tratament? eu am 21 de ani...nu am fost la nici un control pt ca nu credeam ca e grav..eu aud normal adica nu trebuie sa ma chinui sa inteleg ceva, dar atunci cand folosescdoar urechea dreapta nu aud nimic... ca atunci cand vorbesc la telefon vorbesc doar la urechea stanga..pentru ca nu aud cu cea dreapta.la ce as putea sa ma astept? ce ar putea fi?
0
09-12-2014, ora 20:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este vorba de o surditate la urechea dreapta
este Grav..fiindca orice otita la urechea stanga o sa te bage in liniste totala
este obligatoriu consult ORL.. audiograma si daca mai sunt resturi auditive se poate pune un aparat auditiv ca sa auzi cu ambele urechi
trebuei sa fii foarte atenta cu racelile, nas infundat.. ca sa nu faci Otta la urechea sanatoasa
0
26-07-2015, ora 09:38
VDobrescu
Nu este medic/terapeut
VDobrescu
Buna ziua! Problema mea a inceput acum 3 zile cand ma durea si nu mai auzeam bine cu urechea dreapta, am fost la urgente iar doamna doctor de la Orl a zis ca am un dop. Mi-a aspirat si spalat ureche cu un jet de apa calda. Acum de auzit aud bine cu ea dar nu ma lasat durerea ce trebuie sa fac? Mentionez ca mi-a prescris un tratament de oxacilina si betabioptal
0
26-07-2015, ora 20:16
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
poate e cazul si de consult la stomatolog?
0
21-11-2015, ora 14:38
costybmv
Nu este medic/terapeut
costybmv
Buna ziua,
Am fost de curand la un consult + probe vestibulare la clinca urechii din Bucuresti.
Acolo dnul doctor mi-a facut toate testele...sper...si mi-a zis ca am in urechea stanga o infectie gen otita...diagnosticul a fost suspiciune otoscleroza si mi-a recomandat o tomografie computerizata.
Cu urechea stanga aud mai infundat...a zis ca auzul este bun dar.

Eu a facut deja doua rmn:
rmn coloana cervicala unde am discopatie cervicala la c5-c6 si c6-c7...aparat 1, 5 t
rmn cap+angio la nivel de vase unde nu sa descoperit absolut nimic.aparat 3t

INTREBARE: nu se poate observa pe acel rmn 3t ( cd ) la cap pe care l-am facut ceea ce vrea domnul doctor sa vada ??..aici ma recomandat mai departe la relatiile lui..doar suntem in romania si trebuie sa iti manance cat mai multi banii..

Am o sinuzita netratata la timp pe care domnul doctor a zis ca dupa ce fac acea tomografie o sa imi de-a tratament si sa imi curete urechile...
La varsta de 13 ani am fost operat de polipi.
M-a puteti ajuta cu cvea ce sa fac mai departe ??
Am inteles ca acele rmn-uri 1, 5 si 3t nu ma radiaza...este corect??
Tomografia computerizata m-am documentat si este radianta..foloseste raze x
0
21-11-2015, ora 14:48
costybmv
Nu este medic/terapeut
costybmv
O persoana mi-a recomandat sa fac investigatie medicala cu biorezonanta...se poate vedea exact ce am ??...fara sa mai fac acea tomografie computerizata pe care nu as vre-a sa o fac deparece am mai facut raze la plamani si acele rmn-uri..
0
21-11-2015, ora 17:20
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
nu. biorezonanta NU arata concret ce ai
arata starea biologica si energetica a organelor..dar concret.. formatiuni, tumori nu vede
cred ca ce ati facut este sufieint ca un medic ORL ca re stie meserie..sa poata sa se pronunte despre starea sinuzitei si sa o trateze corect. Deasemenea poate sa se pronunte despre starea urechii
dar doar un medic ORL care vede si investigatiile si pacientul
la distanta nu am cum sa te a ajut
0
22-11-2015, ora 09:07
costybmv
Nu este medic/terapeut
costybmv
dar acel RMN la cap facut acum 3 saptamani nu se poate vedea daca exista acea infectie ?? sau acea suspiciune de otoscleroza??

pe mine m-a intereseaza sa stiu exact daca pe acel rmn se poate vedea ceea ce mi-a zis doctorul de a clinica urechi bucuresti care din punctul meu de vedere a fost foarte ok...sa comportat acceptabil cu unele scapari cand i-am zis de acel rmn la cap...de ce nu sa uitat pe el??

m-am documentat si am inteles ca este cel mai performant aparat care poate vedea mai bine decat celelalte aparate: 1t, 1, 5t sau tomografia computerizata.

sa merg din nou si sa insist cu acel rmn sa se uite pe el??

nu m-i se pare corect sa arunc niste bani aiurea...800 ron rmn.ca sa fac o tomografie computerizata de 450 lei de unde am fost trimis cu dedicatie catre dr diaconu de la regina maria...sa m-a stoarca si ea de bani ca cresc in pom !

Dupa ce a zis sa fac acea tomografie sa revin sa imi curete urechile, tratamentul pentru sinuzita acea si ce o mai fi cu acea infectie gen otita...

cu ce sa incep??

multumesc !
0
22-11-2015, ora 16:01
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
cu parea unui alt medic ORL
care are rabdare sa vada toate investugatiile si sa te consulte
1 ca sa fie o infectie in ureche trebuie sa fie si cev simptome locale
2 otoscleroza se poate diagnostica si pe baza audiogramei si timpanogramei
IN rest investigatiile foarte amanuntite ( corect) ar trebuei facute doar dupa internare, inainte de operatie ca medicul care opereaza sa stie concret la ce sa se astepte in timpul operatiei
in rest..se exagereaza cu trimiterele
0
23-02-2016, ora 23:12
Eileen123
Nu este medic/terapeut
Eileen123
Buna seara,
In perioada sarcinii am inceput sa am niste probleme cu urechea dreapta, respectiv ceva ca un palpait puternic in ureche sau ca o vibratie foarte intensa. Am crezut ca e cauzata de sarcina ca si multe alte schimbari de la momentul respectiv si s-a si calmat in cateva zile. De 3 zile insa a reaparut aceasta vibratie puternica in ureche, desi am nascut de 2 luni. Voi merge la un consult ORL cat mai curand, insa aveti idee ce ar putea genera un astfel de simptom? Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns
130 comentarii 1 2 ..... 4 5

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: