probleme cu podoaba capilara
buna ziua.
am si eu o problema in legatura cu podoaba capilara, parul m se ingrasa foarte repede, astfel incat sunt nevoita sa -mi fac baie odata la 2 zile, am mai observat de asemenea dimineata pe perna cand ma trezesc un nr destul de mare de fire de par 13-15, este normal? tin sa mentionez ca in timpul zilei folosesc pt a da volum parului, fixativ(nu in exces).
multumesc.
am si eu o problema in legatura cu podoaba capilara, parul m se ingrasa foarte repede, astfel incat sunt nevoita sa -mi fac baie odata la 2 zile, am mai observat de asemenea dimineata pe perna cand ma trezesc un nr destul de mare de fire de par 13-15, este normal? tin sa mentionez ca in timpul zilei folosesc pt a da volum parului, fixativ(nu in exces).
multumesc.
1 comentarii
Daca nu aveti probleme ginecologice (chisturi de ovar), inseamna ca aveti o secretie crescuta de sebum constitutional. Nu aveti alta solutie decat... spalatul!
In privinta caderii parului trebuie sa stiti ca in mod normal cad cam 100 de fire de par zilnic.
In privinta caderii parului trebuie sa stiti ca in mod normal cad cam 100 de fire de par zilnic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi
- 1Întrebare caderea părului după chimioterapie