Probleme cu penisul
Am avut probleme cu penisul de cand eram mic, m-am operat de fimoza la 3 ani. Eram mic pe atunci si dupa ce am urinat sange la baie, a bagat spaima in mine si pana pe la vreo 13-14 ani nu mi-am dat pielea de pe penis deloc la o parte. Problema este ca de pe la 13-14 ani fimoza mi-a revenit. Pielea se blocheaza cam pe la 1/4 din capul penisului. Pe langa asta capul ma doare foarte tare doar si daca il ating, nu e o durere din aceea ca si cum te-ai fi lovit, este o durere gen de la sensibilitate si din cauza asta nu pot avea contacte sexuale.
Aveti vreo idee cum pot rezolva probleme acestea fara vreo interventie chirurgicala? Mi-e jena sa vorbesc cu parintii mei despre asta si am nevoie de un sfat de la un medic urolog sau cineva care a trecut prin asta sau se pricepe.
Aveti vreo idee cum pot rezolva probleme acestea fara vreo interventie chirurgicala? Mi-e jena sa vorbesc cu parintii mei despre asta si am nevoie de un sfat de la un medic urolog sau cineva care a trecut prin asta sau se pricepe.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Fimoza - cum se trateaza?
- 3este bun clobetasolul unguent pt. fimoza?
- 24Problema grava penis
- 0operatie fimoza la sugar!!!!
- 0Fimoza, parafimoza sau doar neruperea fraului preputului?
- 1problema...fimoza?
- 5lichen scleroatrofic
- 1Nu sunt sigur daca am fimoza
- 122Umflatura dupa Circumcizie
- 0fimoza congenitala
- 2Problema fimoza
- 0Fimoza
- 2Fimoza la 18 ani
- 0După operația de fimoză!
- 0Operatie gresita fimoza?
- 3Nu mi se decaloteaza penisul complet
- 2Ajutor, va rog mult! Ar trebui sa nu îmi fac griji ca am parafimoza, nu?
- 0Operatie de fimoza
Mai multe informații despre: Fimoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: