Probleme cu penisul

Am avut probleme cu penisul de cand eram mic, m-am operat de fimoza la 3 ani. Eram mic pe atunci si dupa ce am urinat sange la baie, a bagat spaima in mine si pana pe la vreo 13-14 ani nu mi-am dat pielea de pe penis deloc la o parte. Problema este ca de pe la 13-14 ani fimoza mi-a revenit. Pielea se blocheaza cam pe la 1/4 din capul penisului. Pe langa asta capul ma doare foarte tare doar si daca il ating, nu e o durere din aceea ca si cum te-ai fi lovit, este o durere gen de la sensibilitate si din cauza asta nu pot avea contacte sexuale.
Aveti vreo idee cum pot rezolva probleme acestea fara vreo interventie chirurgicala? Mi-e jena sa vorbesc cu parintii mei despre asta si am nevoie de un sfat de la un medic urolog sau cineva care a trecut prin asta sau se pricepe.
Aveti vreo idee cum pot rezolva probleme acestea fara vreo interventie chirurgicala? Mi-e jena sa vorbesc cu parintii mei despre asta si am nevoie de un sfat de la un medic urolog sau cineva care a trecut prin asta sau se pricepe.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ma ustura penisul
- 25circumcizie?
- 0operatie fimoza la sugar!!!!
- 1aceasta e fimoza sau e ceva normal?
- 8Tratament... am fimoza?
- 1a avut un fel de fimoza
- 1Nu sunt sigur daca am fimoza
- 0Este sau nu fimoza???
- 4Fimoza 16 ani si 10 luni. Interesant.
- 0Fimoza - afecteaza dezvoltarea penisului?
- 0fimoza congenitala
- 3Parafimoza
- 0Fimoza
- 2Problema fimoza
- 0Fimoza
- 0După operația de fimoză!
- 3Fimoza la 16 ani
- 2Problema foarte mare la penis.
Mai multe informații despre: Fimoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: