Probleme ambele urechi.

Buna ziua/seara, cu stima si respect pentru cei care vizualizeaza acesti post si imi acorda sprijin pentru problema mea.Voi prezenta pe scurt problema.
Cand deschid gura larg simt uneori in urechea dreapta uneori in cea stanga asa parca ar ceva acolo. Acum recent cand ma stergeam cu betisoru de urechi, in urechea stanga simt asa o infundatura si se aude un fosnet (Zup) ceva de genu, cam asa aud si cand incordez caile respiratorii si deschid maxilarul dar nu ca si cum as baga betisoru in ureche.
Cu stima si respect pentru Dl Doctor in specialitate de medic ORL si pentru membri,
Alex.
Cand deschid gura larg simt uneori in urechea dreapta uneori in cea stanga asa parca ar ceva acolo. Acum recent cand ma stergeam cu betisoru de urechi, in urechea stanga simt asa o infundatura si se aude un fosnet (Zup) ceva de genu, cam asa aud si cand incordez caile respiratorii si deschid maxilarul dar nu ca si cum as baga betisoru in ureche.
Cu stima si respect pentru Dl Doctor in specialitate de medic ORL si pentru membri,
Alex.
2 comentarii

1. poate fi de la un dop de ceara in ureche.. si numai un medic ORL.. poate sa.l vada si sa.lextraga
2 daca nu e dop.. poate fi de la articulatia temporomandibulara ( o sunluxatie ) si trebuie sa te vada la stomatologie sau Maxilo_facial
dar initial mergi la ORL..
2 daca nu e dop.. poate fi de la articulatia temporomandibulara ( o sunluxatie ) si trebuie sa te vada la stomatologie sau Maxilo_facial
dar initial mergi la ORL..

Optiunea unu este exclusa, sunt curat in urechi.(am fost la ORL si nu am nimic).Raman pe a doua optiune. :))
As vrea sa stiu care sunt metodele de indreptare a articulatiei temporomandibulara ? Chirurgie, manual, medicamente ?
As vrea sa stiu care sunt metodele de indreptare a articulatiei temporomandibulara ? Chirurgie, manual, medicamente ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tiuit in urechi
- 5scurgerile din ureche
- 3Microb in urechea dreapta
- 22durere ureche si maxilar
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 11Am probleme cu auzul
- 5ciuperca ureche
- 5Tiuit in urechea dreapta, la audiograma aud maxim ~8000Hz!
- 4cojita alba in urechea extena
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 5chist pe lobul urechilor
- 4a observat de mai multe ori ca ii sangereaza urechea
- 5Otita, dar nu simt niciun fel de pocnituri
- 5secretie lichid plus sange in ureche
- 5am un vajait in urechea stanga
- 1Posibila infectie ureche
- 5Intepaturi urechi
- 1ticăit, durere de ureche
- 2otita externa-piocianic
- 6Ureche infundata