probleme?

08-06-2007
crystal
Nu este medic/terapeut
crystal
1 comentarii
0
08-06-2007, ora 00:00
crystal
Nu este medic/terapeut
crystal
Din greseala nu mi-am expus problema.Ofac acum.
Anul trecut in luna noiembrie fetita mea a avut o forma usoara de bronsita(fara temperature, fara stat la pat), doar tusea si avea nasul infundat, a facut tratament cu Klacid, Aerius, Sirop de tuse de patlagina, picaturi de pus in nas, dupa 5 zile am fost la control si dl.doctor a spus ca e bine, dar pt.orice eventualitate i-a maid at tratament cu Klacid inca 5 zile si dupa aceea Sumetrolim. Dup ace a terminat tratamentu si a fost in regula mi-a recomandat un tratament de imunizare cu Ribomunyl, ceea ce am si facut, darn u am apucat sa-I dau decat 3saptamani, 4 pliculete pe saptamana si dupa o luna inca 4 pliculete intr-o saptamana., pt ca am observat ca a inceput sa-si dreaga glasul, de multe ori pe zi, ca si cum ar fi avut ceva in gat, ceea ce se si intampla de fapt si isi dregea glasul pana isi auzea vocea cum trebuie. Am fost din nou la medic sin e-a spus ca are un pic inflamate mucozitatile, i-a dat tratament 5 zile(nu retin exact numele medicamentului, cred ca Clavulin) si dupa cele 5 zile i-a dat din nou Clavulin si Ketotifen si dupa aceea mi-a spus ca fata este in regula sin u are ce sa-mi spuna pt.ca starea ei este exceptionala.Mentionez ca nu a facut temperatura. Acum a inceput din nou sa-si dreaga glasul, in special dimineata cand se trezeste si tot atunci tuseste scurt de 2-3 ori. Mai are si zile cand nu prea mananca, de ex.azi nu a mancat nimic(nu a vrut) pana la ora 12:30, nici laptele pe care il bea doar dimineata si seara si pana la 14:30 a mancat un morcov si o bucata de lubenita si o jumatate de gogoasa cu branza. Ii dau acum si Pikovit. Care este parerea dvs.?Exagerez?Totusi sunt putin disperata si nu stiu ce sa fac. In rest starea ei e buna, e foarte vioaie, este mereu in activitate. Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.