Problema un ochi de mai multi ani
Buna ziua, am si eu o problema cu un ochi. Mai exact cel drept. Problema consta in faptul ca ochiul imi lacrimeaza. Nu este problema la ambii ochi, ci decat la cel drqpt. Nu sunt alergic la nimic, problema o am de cativa ani buni, ochiul lacrimeaza mai mult in prezenta frigului, dar si cand e cald imi lacrimeaza doar el. Este lacrima curata, nu prezinta alte corpuri sau ceva strain.
Mentionez ca am fost la oftalmologi, am primit tratamente de-a lungul timpului, am purtat si ochelari, dar in zadar... la problema mea inca caut un raspuns. Daca ma poate ajuta cineva, as fi foarte recunoscator. Va multumesc!
Mentionez ca am fost la oftalmologi, am primit tratamente de-a lungul timpului, am purtat si ochelari, dar in zadar... la problema mea inca caut un raspuns. Daca ma poate ajuta cineva, as fi foarte recunoscator. Va multumesc!
4 comentarii
Uite, cred ca te va ajuta ceva simplu : Ia o foaie de hartie si scrie pe ea asa "Pulsatilla pratensis C200" si peste hartia asta pune un pahar cu 2-3 degete da apa si lasa paharul peste hartia asta cam 10-15 minute sa se programeze apa cu vibratia remediului. Dupa aceea bei o singura gura din apa, restul arunci, speli bine paharul cu apa fierbinte. Si observi in zilele urmatoare daca se schimba ceva spre bine. Este remediul cel mai probabil la ceea ce ai povestit si daca este intradevar cel potrivit te va vindeca permanent sau cel putin pentru cateva luni /saptamani. Daca revine, repeti inca odata. Incearca, este gratuit si simplu.
Si repet asta in fiecare zi sau doar azi si astept rezultate?
Buna ziua! Lacrimarea excesiva se numeste epifora. O atitudine medicala corecta presupune si gasirea cauzei. Eu recomand in cazul dumneavoastra, sondaj si lavaj al cailor lacrimale si un examen ORL, radiografie de sinusuri, eventual CT de sinusuri( poate fi o sinuzita care intretine epifora sau o obstructie nazala unilaterala ); numai bine
Nu este excesiva... lacrimeaza destul de rar dar este super stresanta faza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi se face rau in fata monitorului
- 6durere de ochi
- 2de ce se zbate ochiul?
- 14Fratele meu vede o singura culoare
- 7ajutati-ma urgent: nisip in ochi
- 3miodezopsii, congestia (inrosirea) ochilor, usturime
- 15keratita punctata superficiala
- 5Focar infectie ochi. Suspect infectie toxocara toxoplasma
- 4pielita sau grasime in zona alba a ochiului
- 6Glaucom!?
- 1o pata alba in ochi
- 8Vedere putin neclara ochi stang
- 4Durere, jena ochi dupa efort fizic
- 3Nu pot sa clipesc normal cu un ochi
- 5depozite de adrenalina, pigmenti care prin clipirea ochiului...
- 2Ma tot mananca un ochi si este iritat
- 0Durere in ochiul stang
- 1Vitamina A naturala, complex de carotenoide vegetale pentru sanatatea ochilor
- 0Ajutati-ma, e posibil sa ai viermi in ochi?
Mai multe informații despre: Ochiul sacul lacrimal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Dacriocistita
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: