ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Problema genunchi stang

07-02-2018
Eduardfr
Nu este medic/terapeut
Eduardfr
Salut, eu-s Eduard, de profesie fotbalist in Germania, am o mare problema pe care nu stiu cum sa o tratez si anume : In timpul unui antrenament (de portari eu fiind portar) am fortat cred ca mai mult si am simtit cum imi sare genunchiul, adica am simtit o durere extrem de puternica in zona exterioara a genunchiului stang (unde e problema) si dupa ce mi l-am pus pe pozite drept intanis acesta a facut un mic CLACI (poc) si imediat dupa accea durerile au incetat la modul ca nu ma mai durea asa rau, puteam sa merg, alerg si toate cele. De atunci sunt foarte multe momente, seara cand dorm, cand stau pe scaun cand ma urc in masina, foarte multe momente cand pur si simplu simt ca imi sare, incep durerile extrem de mari si pana nu-l aduc la stagiul de perfect drept sa faca claciul ala, sufar de dureri maxime... daca-l las indoit nu simt nimic, dar cum il misc putin mor de durere, si de fiecare data durerile mari se respmt in zona exterioara gen din spre exterior in partea stanga, cum ar fi in spatele rotulei. Am problema asta de cateva luni bune si am facut si pauze mari, cu protectie la picior tot... si totul degeaba, probabil este cineva destul de informat in a ma ajuta cu problema aceasta ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum menținem sănătatea genunchilor?
  • Alergarea ar putea fi benefică pentru genunchi, contrar temerilor generale
  • Leziunile genunchilor nu se vindecă complet
  • Alergarea ameliorează inflamația genunchiului, contrar așteptărilor
  • Dislocare genunchi - primul ajutor și sfaturi utile
  • Tipuri de durere de genunchi în diferite afecțiuni ale genunchilor
  • Recuperarea genunchiului în funcţie de patologie - evoluţie şi durată
  •