Problema gat de cateva zile

30-09-2023
baltean97
Nu este medic/terapeut
baltean97
Buna seara! Acum 5 zile am mancat putin peste si avea oase. Eu cred ca am inghitit un os micut si cred ca mi-a ramas in gat. Tot ma deranjeaza in gat ceva mai ales dupa ce mananc (am inceput sa mananc mai putin de frica) pot inghitit mancare si lichide iar pana acum nu am avut probleme cu respiratie, poate odata sau de doua ori ca m-am panicat. Am mancat si paine, am baut bauturi cu acid, poate reuseam sa fac ceva. Am observat ca seara cand ma pun in pat si cand ma trezesc nu mai am aproape nimic! Ca si cum dispare ca prin minune. Oare ce poate fi? Multumesc pentru eventualul raspuns!
3 comentarii
0
30-09-2023, ora 20:05
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. cand ramane un os ingat.. principalul simptom este INTEPATURA la fiecare inghititura in sec/ Osul.. inteapa
2. cred ca pestele a fost cu Usturoi..sau Lamaie mai degraba ai facut reflux gastroesofagian
acidul gastric a ars gatul si ai o inflamatie
NU mai consuma Acidulate, citrice, otet, lamai, usutroi..nimic acru 3 saptamani
ceaiuri calde de baut si Uleiuri din plante tinut in gura..si inghitit sa unga gatul
0
30-09-2023, ora 21:37
baltean97
Nu este medic/terapeut
baltean97
Multumesc pentru raspuns! Am observat mai nou ca am si putine dureri in piept dar si arsuri pe gat acum, ragai mai des si azi mi-a venit mancarea inapoi pe gat (ca voma)
0
01-10-2023, ora 19:46
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Consult Gastrologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Os de pește în gât - sfaturi, remedii, tratament
  •