Problema erectie!
Buna ziua, am 18 ani si am o problema foarte neplacuta. In majoritatea timpului cand sunt cu prietena mea am erectie. In timpul preludiului am erectie dar cand sa incepem actul sexual in sine, dupa ce ne dezbracam nu mai am erectie si nu mai sunt excitat (mi se lasa in cateva secunde, dupa ce ne imbracam imi revine erectia la cateva minute), nu stiu ce pot face.
Alte detalii: -fac sport, am o viata activa, o greutate normala, sunt fumator(1 pachet la 2, 3 zile), consum alcool rar
Astept un raspuns, va multumesc!
Alte detalii: -fac sport, am o viata activa, o greutate normala, sunt fumator(1 pachet la 2, 3 zile), consum alcool rar
Astept un raspuns, va multumesc!
5 comentarii
Posibil...
Episodul depresiv moderat
se caracterizează printr-o dispoziţie depresivă mai intensă decât cea a episodului depresiv uşor, întreaga simptomatologie fiind sesizabilă atât de către pacient cât şi de către anturaj. Pacientul relatează singur, fără a fi întrebat, dispoziţia tristă şi restrângerea sferei de interese atât faţă de preajmă cât şi faţă de propria persoană; se asociază bradilalia, bradipsihia, bradikinezia, fatigabilitatea, trezirea matinală. Inhibiţia instinctelor este mai accentuată comparativ cu episodul depresiv uşor: apare inapetenţa cu scăderea în greutate, (pacientul fiind îndemnat să se alimenteze), scăderea libidoului cu frigiditate şi impotenţă.
- See more at: http://forum.romedic.ro/prod/Diagnosticarea_episoadelor_depresive_078545.html#sthash.yiAmwQX1.dpuf
Episodul depresiv moderat
se caracterizează printr-o dispoziţie depresivă mai intensă decât cea a episodului depresiv uşor, întreaga simptomatologie fiind sesizabilă atât de către pacient cât şi de către anturaj. Pacientul relatează singur, fără a fi întrebat, dispoziţia tristă şi restrângerea sferei de interese atât faţă de preajmă cât şi faţă de propria persoană; se asociază bradilalia, bradipsihia, bradikinezia, fatigabilitatea, trezirea matinală. Inhibiţia instinctelor este mai accentuată comparativ cu episodul depresiv uşor: apare inapetenţa cu scăderea în greutate, (pacientul fiind îndemnat să se alimenteze), scăderea libidoului cu frigiditate şi impotenţă.
- See more at: http://forum.romedic.ro/prod/Diagnosticarea_episoadelor_depresive_078545.html#sthash.yiAmwQX1.dpuf
Multumesc pentru raspuns dar nu cred ca ajuta cu nimic. Nici nu am aceasta problema!
problema este in cap.Probabil ai emotii si te gandesti prea mult la lucrurile ce sunt de facut decat sa te lasi dus de val.incearca sa te relaxezi un pic.poate un pahar de vin cu iubita sa va relaxati amandoi va ajuta. ;)
cum a zis si victoria un pahar de vin ajuta foarte mult si de asemenea o baie impreuna ajuta la relaxare...niste lumanari parfumate...si tine-ti mai mult preludiul...la barbati ajuta saruturile in zona abdomenului...poate te ajuta si pe tine!si nu te mai gandi la ce urmeaza, lasa-te purtat de val si mai ales dezmiarda trupul iubitei tale ca pana la urma de aia iubim femeile pentru ceea ce ne ofera:)!Bafta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5urinari dese, intrerupte, foarte jenante, am un fel de dureri ca si arsura in zona abdomenului
- 5excitatie mare, erectie slaba
- 5probleme cu prezervativul
- 38Erectie slaba
- 3o problema cu prietenul meu
- 22Mi se culca penisul cand il introduc in vagin... help !
- 12am erectie slaba.. ce pot face?
- 5Nu mi se scoala
- 8Imi moare repede! Care e problema ?
- 6problema penis: erectie de scurta durata
- 6Problema erectila: erectia dispare imediat
- 0Ma termin foarte repede. Ajutor !
- 1erectie de scurta durata
- 6Imi moare la intrare
- 0Probleme cu erectia. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
- 5Probleme Erectie
- 4Erecție scăzută pana la capăt.
- 1Imi moare penisul cand pun prezervativul
Mai multe informații despre: erectia de scurta durata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: