Probabil sinuzita
Buna ziua! Timp de 10 zile am nasul infundat si secretiii posterioare, la acestea s-a mai adagat si o tuse productiva (flegma vascoasa galben-verzuie). Acum au inceput si dureri de cap, mai ales in zona fruntii, si in partile laterale mai sus de tample, o senzatie de presiune cand stau culcata sau cu capul in jos.Am avut si urechile infundate. Stare de moleseala si irascibilitate.Multumesc anticipat!
3 comentarii
obligatoriu consult ORL si radiografii SAF (sinusurile fetei)
In urma consultui ORL mi s-a spus ca este vorba de o alergie. Am urmat un tratament cu nasonx, xyzal si tussin forte. Mi s-a recomandat un exudat faringian, pe care l-am facut. Mergand din nou cu rezultatul, mi s-a spus ca nu am nicio ciuperca, si mi s-a dat sa urmez timp de 5 zile tratement cu nistatina. Mentionez ca secretiile posterioare inca sunt prezente si tusa care e mai pronuntata seara si dimineta, fiind mai mult seaca. Pe langa acestea ar mai fi si un prurit nazal gatul uscat si o raguseala, mereu fiind nevoita cand vorbesc sa-mi curat gatul. Sunt diagnosticata si cu hipotiroidism, urmand tratament cu euthyrox.Acum nu stiu ce sa fac in continuare..
este cazul de investigatii lal gastrologie
o malabsorbtie intestinala.. poate duce la hipotirioidizm
intoleranta la lactoza sau gluten... fiid producatoare de mucus.. pot duce la secretii in nas si gat
o malabsorbtie intestinala.. poate duce la hipotirioidizm
intoleranta la lactoza sau gluten... fiid producatoare de mucus.. pot duce la secretii in nas si gat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15-sinusuri frontale hiperpneumatizate-, calcificare?!Rog rasp
- 7nara infundata cand ma asezam in pozitia culcat
- 10prombleme cu sinusurile
- 6Formatiuni chistice la nivelul sinusului frontal drept
- 6gaura in masea, sinus perforat
- 3Dureri la sinusuri
- 6Raport Medical CT Sinusuri - Necesita Operatie?
- 5rezectie apicala si sinuzita...
- 1Opacifierea sinusurilor
- 1Sinuzita
- 2Problema grava sinus
- 0Fractura de sinus frontal reconstructie
- 1Sinuzita?
- 1Rezectie maxilara
- 1Simptome ciudate
- 5Infecție sinus, remediere fără chirurgie?
- 1Colt de măsea în sinus
Mai multe informații despre: sinusurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: