Probabil sinuzita

Buna ziua! Timp de 10 zile am nasul infundat si secretiii posterioare, la acestea s-a mai adagat si o tuse productiva (flegma vascoasa galben-verzuie). Acum au inceput si dureri de cap, mai ales in zona fruntii, si in partile laterale mai sus de tample, o senzatie de presiune cand stau culcata sau cu capul in jos.Am avut si urechile infundate. Stare de moleseala si irascibilitate.Multumesc anticipat!
3 comentarii

obligatoriu consult ORL si radiografii SAF (sinusurile fetei)

In urma consultui ORL mi s-a spus ca este vorba de o alergie. Am urmat un tratament cu nasonx, xyzal si tussin forte. Mi s-a recomandat un exudat faringian, pe care l-am facut. Mergand din nou cu rezultatul, mi s-a spus ca nu am nicio ciuperca, si mi s-a dat sa urmez timp de 5 zile tratement cu nistatina. Mentionez ca secretiile posterioare inca sunt prezente si tusa care e mai pronuntata seara si dimineta, fiind mai mult seaca. Pe langa acestea ar mai fi si un prurit nazal gatul uscat si o raguseala, mereu fiind nevoita cand vorbesc sa-mi curat gatul. Sunt diagnosticata si cu hipotiroidism, urmand tratament cu euthyrox.Acum nu stiu ce sa fac in continuare..

este cazul de investigatii lal gastrologie
o malabsorbtie intestinala.. poate duce la hipotirioidizm
intoleranta la lactoza sau gluten... fiid producatoare de mucus.. pot duce la secretii in nas si gat
o malabsorbtie intestinala.. poate duce la hipotirioidizm
intoleranta la lactoza sau gluten... fiid producatoare de mucus.. pot duce la secretii in nas si gat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3operatia de sinus
- 15-sinusuri frontale hiperpneumatizate-, calcificare?!Rog rasp
- 15Pansinuzita cu aspect cronic
- 6Formatiuni chistice la nivelul sinusului frontal drept
- 5Sinus deschis in urma extractiei
- 6cum se foloseste aparatul de lavaj al nasului sau al sinusurilor?
- 6gaura in masea, sinus perforat
- 3Dureri la sinusuri
- 6Raport Medical CT Sinusuri - Necesita Operatie?
- 5rezectie apicala si sinuzita...
- 1Sinuzita
- 3sinusuri pe parte dreapta ocupate aproape in totalitate,
- 4Inflamari sinusale etmoidale si maxilare
- 0Fractura de sinus frontal reconstructie
- 4Interpretare rezultat CT
- 1Rezectie maxilara
- 5Infecție sinus, remediere fără chirurgie?
Mai multe informații despre: sinusurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: