presupus contact cu latex arbore cauciuc

17-10-2009
elinda
Nu este medic/terapeut
elinda
Dintr-o data ma ustura si ma dor ochii, s-au inrosit, lacrimez si mi s-a infundat nasul.
Ce pot face acum sambata seara? Mi-am pus Nafagal, s-au dezrosit, dar ma ustura si ma dor in continuare. Am rupt ramuri de la arborele de cauciuc si poate am pus mana la ochi, pre supun ca de aici mi se trage. Ma poate sfatui cineva?
3 comentarii
0
17-10-2009, ora 21:58
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Simptomatologia este sugestiva pentru o reactie alergica; Iti sugerez sa speli bine ochii cu ser fiziologic sau apa curenta; Cel mai bine este sa mergi la un consult oftalmologic la Urgente; eu as recomanda administrarea de Tropicamida 0, 5 % 1 picatura in AO; un antihistaminic colir, Nostamine( Zaditen, Opatanol) 1 picatura de 3 ori pe zi, AO; 3 zile, Claritine 1 tb pe zi, seara, 3 zile; reevaluare oftalmologica dupa 3 zile; daca simptomatologia nu se amelioreaza, te prezinti oricand la camera de garda;numai bine
0
18-10-2009, ora 01:28
dega
Nu este medic/terapeut
dega
Buna seara!
Doamna doctor v-am rugat daca se poate sa-mi dati un sfat in legatura cu problema sotului meu. Cred ca normal ar fi fost sa-mi raspundeti da sau ba nu sa ma lasati sa astept toata ziua raspunsul dv.
0
19-10-2009, ora 19:54
elinda
Nu este medic/terapeut
elinda
Doamna Dr., multumesc pt. sfaturi. Le-am urmat si totul e in regula acum. Am folosit Nostamine si Alerid ( le-am avut la indemana). Se pare ca a fost alergie. Mai e doar un usor edem, celelalte simptome (aproape insuportabile!) au disparut in 24 de ore. Inca o data multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.