preinfart la stomac, mate
bunica mea a fost operata si a spus doctorul ca a facut un preinfart pe mate.o sangerare pe mate pe care cu ajutorul operatiei a oprito si ca acum trebuie sa urmeze un tratament sa nu se mai produca aceea sangerare/preinfart.
Care sunt sansele sa devina sanatoasa si daca se poate niste detalii despre aceasta boala.
Va multumesc si astept un raspuns
Care sunt sansele sa devina sanatoasa si daca se poate niste detalii despre aceasta boala.
Va multumesc si astept un raspuns
4 comentarii
Cati ani are bunica? suferea de hipertensiune, daca da, lua tratament? care au fost simptomele care au dus la internare ?
68de ani, nu suferea de hipertensiune.Sintomele pe care le avea:de 1 sapt vomita, avea diaree mai mult zeama dar cu sange si urima la fel, la sfarsitul saptamini nu a mai avut sangerari si nici dureriile nu mai area asa accentuate.Acum este la spital asera a fost operata
Din cele expuse de tine, bunica a facut un preinfarct mezenteric, care a fost corectat prin interventie chirurgicala. Trebuie foarte bine investigata din puct de vedere cardiologic si dopller de vase ( ptr a se putea constata starea vaselor de sange) precum si analize de sange- tablou complet. Poate o parte au fost facute si in spital, oricum va fi externata cu indicatiile necesare - tratament medicamentos si conduita de zi cu zi. Are toate sansele tinand cont ca nu era cardiaca sa depaseasca cu bine hopul. Sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cancer la stomac.. a fost operata, i-a scos stomacul, splina, ganglionii
- 4a facut tratament cu citostatice timp de 6 luni si acuma are probleme cu stomacul
- 3Probleme la stomac?!
- 10metastaza peritoneala osoasa
- 6afectiuni cardiace?
- 8Probleme cu stomacul
- 6dupa ce mananc ceva dulce. o prajitura, orice dulce imi vine in gura acru
- 0Ameteala si rau la stomac
- 1usturime in capul pieptului, crampe si greturi
- 0bolboroseli in stomac
- 8dureri de stomac de la prea multe medicamente
- 5nu stiu ce se intampla cu mine: cum atipesc cum imi tresare stomacul
- 3durere stomac
- 2gama ggt foarte mare