preeclamsie... in ce masura imi afecteaza copilul?
As vrea sa stiu in ce masura imi afecteaza copilul tinind cont ca am fost diagnosticata cu preeclamsie.Sunt in a-32-a saptamana iar tensiunea mea de 2 saptamani este in general de 14090, timp de 2 sau 3 ore dupa ce iau dopegyt, apoi incepe sa urce pana la 180120.M-a simt din ce in ce mai rau, am inceput sa respir cu dificultate, imi amortesc mainine si simt o durere de cap, ochii si chiar ma mananca nasul!Precizez ca am 34 ani si sunt la a doua sarcina!
3 comentarii
chiar nu ma poate ajuta cineva ?????VA ROG!
chiar nu ma poate ajuta cineva ?????VA ROG!
primul sfat: lasa mesajul pe rosu!
in al doilea rand, trebuie sa te duci de urgenta la spital, preeclampsia poate fii pericolus si pentru tina si pentru copil, trebuie facut niste analizie (nivelul albumin uria, glicemie, analize renale) si trebuie sa fii sub observatii
in al doilea rand, trebuie sa te duci de urgenta la spital, preeclampsia poate fii pericolus si pentru tina si pentru copil, trebuie facut niste analizie (nivelul albumin uria, glicemie, analize renale) si trebuie sa fii sub observatii
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tensiunea in sarcina
- 17dupa sarcina oprita in evolutie la 37 de saptamani
- 4Intrebare despre Elevit si sarcina
- 3prezenta glucozei in urina in timpul sarcinii
- 1diaree in sarcina
- 2Ajutor -tensiune mare in perioada sarcinii -diagnostic Pre-Eclamsie
- 4Preeclamsie la prima sarcina - insarcinata iar! Ajutor
- 2In atentia Dr. Harisis Dimitrios, sarcina pierduta 37 sapt, preeclampsie severa
- 0Saptamana 32de sarcina
- 4Preeclamsie la cea de-a treia sarcina
- 0Risc de preeclampsie
Mai multe informații despre: Preeclampsia sarcina saptamana 32
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: