preeclamsie... in ce masura imi afecteaza copilul? | Forumul Medical ROmedic

preeclamsie... in ce masura imi afecteaza copilul?

18-05-2007
corialexa
Nu este medic/terapeut
corialexa
As vrea sa stiu in ce masura imi afecteaza copilul tinind cont ca am fost diagnosticata cu preeclamsie.Sunt in a-32-a saptamana iar tensiunea mea de 2 saptamani este in general de 14090, timp de 2 sau 3 ore dupa ce iau dopegyt, apoi incepe sa urce pana la 180120.M-a simt din ce in ce mai rau, am inceput sa respir cu dificultate, imi amortesc mainine si simt o durere de cap, ochii si chiar ma mananca nasul!Precizez ca am 34 ani si sunt la a doua sarcina!
3 comentarii
0
24-05-2007, ora 00:00
corialexa
Nu este medic/terapeut
corialexa
chiar nu ma poate ajuta cineva ?????VA ROG!
0
24-05-2007, ora 00:00
corialexa
Nu este medic/terapeut
corialexa
chiar nu ma poate ajuta cineva ?????VA ROG!
0
06-06-2007, ora 00:00
nakisa
Identitate neconfirmată
nakisa
primul sfat: lasa mesajul pe rosu!
in al doilea rand, trebuie sa te duci de urgenta la spital, preeclampsia poate fii pericolus si pentru tina si pentru copil, trebuie facut niste analizie (nivelul albumin uria, glicemie, analize renale) si trebuie sa fii sub observatii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Risc crescut de complicaÈ›ii la gravidele cu astm
  • Dieta mediteraneană în sarcină poate reduce riscul de preeclampsie
  • Un dezechilibru al nivelurilor a două proteine placentare poate fi un indicator important al riscului de preeclampsie
  • Hipertensiunea arterială în timpul sarcinii se asociază cu un risc crescut de apariÈ›ie a problemelor de gândire mai târziu în viață
  • Disgravidia tardivă
  • Spermatozoizii cu anumite defecte dublează riscul de preeclampsie
  •