ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Practicarea continentei - durere abdomen inferior

02-05-2010
deus_073
Nu este medic/terapeut
deus_073
Sunt sanatos, doresc sa practic continenta. Pot sa nu ejaculez fara sa aplic vreo presiune cu ajutorul degetelor, ci doar prin incordarea muschiului PC. Problema apare dupa cateva acte sexuale s anume apare o presiune puternica in zona abdomenului inferior, dar chiar si in zona testiculelor. Aceasta provoaca discomfort serios.

Am citit pe site-urile specializate in aceasta arie cum ca aceasta durere este obisnuita si apare frecvent celor care nu stiu cum sa transmuteze energia sexuala. Mai multe explicatii insa nu sunt furnizate.

Un medic ce parere are despre aceste dureri/presiuni? Dupa ejaculare, presiunea persista inca 20-60 de minute.
Din punct de vedere medical cum s-ar realiza transmutatia acestei energii?
Am cautat si alte thread-uri pe acest subiect, insa nu am gasit raspunsurile necesare.

Multumesc.
1 comentarii
0
05-06-2012, ora 19:25
Doctoru91
Nu este medic/terapeut
Doctoru91
Buna. Cautati pe internet Energia sexuala - Orgasmul multiplu masculin (sau ceva de genul, nu imi mai amintesc exact) acolo scrie mai multe. Varianta in engleza e The multiorgasmic man. In aceasta carte o sa aflati mai multe. Exista si pe librarii online aceasta carte. Din pacate cei care stiu aceasta tehnica nu prea dau sfaturi, ajutor. Sa descoperi singur totul e mai greu si mai de lunga durata. Mult succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.