ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Continenta sexuala vindeca gandurile chinuite!

16-03-2010
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Continenta sexuala vindeca gandurile chinuite!
6 comentarii
0
16-03-2010, ora 22:59
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Un adevar ascuns de mii de ani, solutia asupra masculinitatii de controlul energiei erotice care ajuta la combaterea bolilor psihice.

Aceste MODALITATI TERAPEUTICE au fost aplicate persoanelor importante de-a lungul aniilor, este considerata o arta a vindecarii!
0
17-03-2010, ora 16:13
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimate domn,

Sunt de acord cu dvs. Continenţa sexuală presupune transmigrarea energiei sexuale în nucleul de energie fizică, ceea ce amplifică, într-un mod anume, câmpul de protecţie psihologic; un câmp care acţionează, mai mult sau mai puţin, în funcţie de anumite constante, ca barieră împotriva gândurilor intruzive dar, care prin regularizarea energiei psihice, are abilitatea să echilibreze şi emisia gândurilor extruzive, cele care au apartenenţă proprie, care nu pot fi inserate sau introduse din exterior (cele produse de mintea fiecăruia).
Continenţa este o artă a vindecării, clar!

Toate cele bune şi multe binecuvântări :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
19-03-2010, ora 22:29
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Multumim.
Daca aveti timp sa scrieti la tema"Continenta sexuala vindeca gandurile chinuite"sa scrieti, (din cate am inteles sunteti foarte ocupat cu pacientii).

Revin
0
19-03-2010, ora 22:39
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Radiatia gandurilor in realitatea noastra?stii la ce ma refer Nick?

Acest experiment o stiti fiecare dintre voi(cu sunatul telefonului, imediat stiti cine e, etc.)
Miscarea gandurilor, se observa destul de usor mai ales in cazuri anxioase si chiar vindecarea de la distanta, e destul sa citesti si te-ai eliberat de chinul tau psihic.

Energia erotica a vindecarii gandurilor suferinte?
0
20-03-2010, ora 18:31
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimate domn,

Eu sunt ocupat non-stop. Am agenda mentală structurată la milimetru. Nu irosesc nicio secundă; nu am timp de pierdut :)
Sunt ocupat şi cu diverşi oameni, care nu sunt pacienţii mei, pentru că (încă) nu beneficiez de nicio titulatură de cadru medical. Sunt oameni care-mi solicită ajutorul umil, după cum bine ştiţi.
...
Radiaţia gândurilor? Gândurile radiază la fel cum radiază orice se poate radia, de pildă durerea. Au o capacitate imensă de propagare, ceea ce le conferă calitatea de a influenţa direct sau indirect. Această calitate de influenţă, prin intermediul telepatiei, poate să activeze intuiţia, o formă instinctivă de gândire şi exprimare nonverbală.

După cum v-am mai spus, energia sexuală, prin acumularea ei datorită abstinenţei, contribuie substanţial la realizarea unui echilibru mentalo-afectiv (la nivel de gândire şi sentimente), ceea ce poate să determine inhibarea unor suferinţe psihice relativ minore spre moderate (gânduri repetitive, stări depresiv-anxioase, etc.).
...

Toate cele bune! Să fiţi binecuvântat :)
0
20-03-2010, ora 21:23
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Ma bucur pentru timpul acordat, sa ai parte de multe ce-ti doresti.

Am o intrebare personala, o sa-ti scriu pe forumul tau"Serotina, Ddopomina si Noradrenalina- tratarea depresiei"
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul