Posibilitatea unei gripe?

24-01-2019
BiaElenaRalu
Nu este medic/terapeut
BiaElenaRalu
Buna ziua! De cateva zile (4 mai exact) ma confrunt cu simptome care indica o gripa, si anume: durere in gat, nas infundat, durere musculara, lipsa apetitului (de 3 zile am mananc doar 2 iaurturi mici si un polonic de supa), febra. Am fost si la spital din cauza unui episod de febra foarte mare (39, 8). Mi-au spus ca e doar o raceala. Am primit tratament cu Nurofen, Eurespal si Theraflu Max. Ce-i drept, febra a incetat sa mai apara. Insa, astazi, cand am incercat sa ma ridic din pat, ameteam si avem stare de voma. Va rog sa ma ajutati! Ce ar trebui sa fac? Unde ar trebui sa ma duc? Este normala starea de voma si ameteala atunci cand stau vertical? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
08-04-2019, ora 18:08
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! Mergeți la boli infecțioase sau luați Tamiflu (substanță activă- oseltamivir), un medicament antiviral foarte eficient în gripă (inclusiv în formele severe de gripă) și ar trebui să se remită această simptomatologie. O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: raceala sau gripa simptome gripa simptome raceala si gripa