Posibil infarct
Buna ziua am 25 de ani si in urma unui control la medicina munci dl doctor mi-a spus ca la ecg apare un posibil infarct si tahicardie am tensiunea 12 cu 7 iar pulsul 103.credeti ca e posibil sa fi facut infarct fara sa simt?simt uneori usoare dificultati de respiratie usoara durere in zona inimii.domnul doctor nu mi.a recomandat sa merg la cardiolog
E posibil sa apara la ecg o eroare??va multumesc
E posibil sa apara la ecg o eroare??va multumesc
2 comentarii
Eu zic sa mergeti totusi la un consult cardiologic
Buna ziua,
Exista infarcte fara durere (daca sunt afectati nervii de la inimia si nu se mai simte durerea, ca in diabet, pe inima transplanata etc.). Exista si infarcte la oameni tineri (dar sunt foarte rare). Sunteti sigura ca spus "infarct", nu alt termen? Daca pe EKG-ul al unei persoane de 25 de ani, la un control de rutina, se vad semnele unui fost infarct, (aproape?) orice medic ar da trimitere la cardiolog.
Pare greu de crezut sa fie infarct la 25 de ani, si in plus nedureros.
Oricum, ca sa ispraviti povestea, vedeti un cardiolog.
Numai bine!
Exista infarcte fara durere (daca sunt afectati nervii de la inimia si nu se mai simte durerea, ca in diabet, pe inima transplanata etc.). Exista si infarcte la oameni tineri (dar sunt foarte rare). Sunteti sigura ca spus "infarct", nu alt termen? Daca pe EKG-ul al unei persoane de 25 de ani, la un control de rutina, se vad semnele unui fost infarct, (aproape?) orice medic ar da trimitere la cardiolog.
Pare greu de crezut sa fie infarct la 25 de ani, si in plus nedureros.
Oricum, ca sa ispraviti povestea, vedeti un cardiolog.
Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: infarctul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: