Coronarografie dupa infarct | Forumul Medical ROmedic

Coronarografie dupa infarct

20-06-2019
Katerinka
Nu este medic/terapeut
Katerinka
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns si va multumesc in avans!..

Mama a facut infarct inferior acum cateva zile, fiind in Targoviste, si nu doar ca s-a prezentat ea tarziu (trebuia sa fi sunat 112 mai devreme), dar a fost tinuta pe holul spitalului la UPU 8 ore!!! Nici nu stiu de ce ma mai mir in sistemul asta medical bolnav...In fine, si de abia dupa 8 ore de durere biata de ea, i-au facut un EKG si analize de sange sa constate un infarct. Si mai au tupeul sa zica: daca ar fi fost internata in 6 ore de la debut, am fi trimis-o la Bucuresti pt o coronarografie...Bineinteles ca nu am cu cine discuta, daca nu am "pile". Am inteles de la o alta dr. ca aceasta angiografie trebuie facuta cat mai repede, nu cum imi spun cei din Tgv, sa astept sa se vindece inima 1 luna. Pe cine sa mai cred? Incerc de cateva zile sa fac o programare, am sunat la spitalele din Bucuresti, ba nu raspund, ba nu sunt disponibili la telefon. Cum sa procedez pt o programare? Unde sa sun? Daca este de preferat sa se faca cat mai devreme posibil, o facem in privat (ce mai conteaza anii de asigurare medicala platita, decat sa astept 2 luni si sa risc), dar stentarea (medicul cardiolog curant crede ca va fi necesar) cand se poate face si unde in sistemul public?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: infarctul

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Supărarea È™i efortul intens pot declanÈ™a un atac de cord
  • Infarct miocardic sau stop cardio-respirator?
  • Tratamentul timpuriu al durerii în piept poate salva vieÈ›i
  • Grupa sanguină ar putea influenÈ›a riscul de infarct
  • Temperatura scăzută poate fi un factor major pentru declanÈ™area infarctului
  • CircumferinÈ›a mare a taliei creÈ™te riscul de atac de cord la femei
  • Bolile inflamatorii intestinale - asociate cu riscul mai mare de atac de cord (studiu)
  •