posibil hipertiroidism

Buna seara. In ultima vreme(2 saptamani) am avut anumite simptome precum oboseala, ameteala, nu suport caldura(desi inainte imi placea), slabiciune in picioare, ma ustura putin ochii(daca ieseam afara si era frig). Am facut o ecografie tiroidiana si Lobul drept are 7.9 cc iar cel stang 4.2cc. S-ar putea ca aceasta diferenta destul de mare intre lobi sa reprezinte un hipertiroidism sau este normala? Analizele la sange inca nu le am. Va multumesc!
3 comentarii

Am uitat sa spun. Sunt baiat 20 ani. M-am gandit ca este important deoarece afectiunea este prezenta deobicei la femei

Este putina diferenta.nu neaparat trebuie sa fie vorba de hipertiroidism...in structura glandei s-a vazut ceva ? Se poate sa fie o tiroida nodulara/ multinodulara.in orice caz, trebuie asteptate si testele sanguine.

Am si analizele de sange:
TSH =1.90
FT4 =1.55
Anti TPO=17.4
La ecografie scrie:Structura omogena izoecogena cu vascularizatie in limite normale.
TSH =1.90
FT4 =1.55
Anti TPO=17.4
La ecografie scrie:Structura omogena izoecogena cu vascularizatie in limite normale.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1care sunt manifestarile hipertiroidismului?
- 2tiroida marita
- 12hipertiroidism?
- 2hipertiroida sau hipotiroida?
- 4Hipertiroidie?
- 5diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva
- 5Hipertiroidismul - are legatura cu transaminazele?
- 7Am hipertiroidie... ce inseamna asta? Ma ingras sau slabesc?
- 6este normal sa platesc consultatiile?
- 0Hepatita c-hipertiroidie
- 3hipo sau hipertiroidie?
- 3hipertiroidism :(
- 1Hipertiroidism ajuns la hipotiroidism
- 11nu stiu ce sa fac
- 3Hipertiroidism sau tiroida normala (2 analize diferite)
- 0Dementa sau altceva?
Mai multe informații despre: Hipertiroidismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: